BankNews.ro - The Business Republic

Google este acuzat ca face bani din piraterie
IT&C | Data Publicarii: 13-02-2007

google logoMai multe companii media au adus acuzatii serioase gigantului Google pentru anumite foloase materiale de care compania ar fi beneficiat din vanzarea de filme piratate. Acuzatiile vizeaza acordarea de suport de catre Google pentru anumite site-uri suspectate ca ar oferi acces ilegal la descarcarea filmelor de pe internet, relateaza Reuters. Grupul sustine ca Google redirectioneaza intentionat traficul catre site-urile care fac piraterie cu filme. Vineri, gigantul a declarat ca va implementa noi proceduri pentru a preveni repetarile de acest fel. Deocamdata, niciun reprezentant al companiei Google nu a putut fi contactat.

Google este liderul mondial in cautarea de date prin internet, raspunzand, zilnic, la peste 100 de milioane de cautari. Google a fost fondat in 1998 si are un capital social de 25 de milioane de dolari.

Potrivit publicatiei americane Fortune, Google este cea mai buna companie pentru care sa lucrezi in anul 2007. In opinia celor de la Fortune, Google este cea mai buna pentru ca ofera angajatilor 3 mese pe zi, bazin de inot si centru de relaxare, dar si consultatii medicale. Toate, gratuit. De altfel, compania primeste in jur de 1.300 de CV-uri pe zi.

The Money Channel

http://www.banknews.ro/stire/8882