BankNews.ro - The Business Republic

Cine ia prima de Craciun?
HR/Cariere | Data Publicarii: 17-12-2012

  Cu toata austeritatea, exista companii care au gasit resurse pentru a le face angajatilor o bucurie de Craciun, oferindu-le prime. Ce-i drept, acestea sunt mai mici decat in anii de plina inflorire economica.  Evenimentul Zilei scrie ca angajatii Dacia vor primi cate o prima de 780 de lei. 

"Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a oferit prime angajatilor in acest an. Fiecare companie membra a luat decizia in functie de rezultatul anual. La compania pe care o detin am acordat prime, la care se adauga servicii, adica un weekend gratuit la hotel", a declarat pentru sursa citata Corina Martin, sefa ANAT, care nu a precizat insa valoarea primelor. 

Bancile fac parte, surprinzator, din categoria firmelor care nu-si recompenseaza angajatii, de Craciun, chiar daca fac parte din domenii care fac fata crizei economice. "Bancile si asiguratorii nu au mai acordat prime de Craciun. De la caz la caz au fost institutii care au oferit bonuri cadou angajatilor, dar de valori modice. Inainte de criza, primele constau intr-un salariu sau chiar mai mult", a declarat pentru cotidianul citat Constatin Paraschiv, presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci.

Integral in Ziare.com

http://www.banknews.ro/stire/64606_cine_ia_prima_de_craciun.html