Investitie de 20 milioane euro in extinderea Bucuresti Mall
Data publicarii: 29-03-2007 | ImobiliareBucuresti Mall a investit 20 milioane euro in extinderea centrului comercial cu o noua cladire si o parcare, ca urmare a dezvoltarii sectorului de retail din Romania si a numarului mare de vizitatori, a informat joi Anchor Grup. Partea extinsa a Bucuresti Mall a fost inchiriata in intregime, imediat dupa lansarea oficiala a proiectului, in 2006. In noua cladire se vor deschide 45 de magazine, potrivit reprezentantilor companiei.
Proiectul de extindere consta in constructia a 9.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, precum si a unei parcari pe mai multe niveluri, avand o capacitate de 800 de locuri. Conexiunea intre cladirea noua si cea veche se va face printr-o arcada. Suprafata construita a Bucuresti Mall va fi, dupa extensie, de 99.000 metri patrati. Parcarea, construita pe mai multe niveluri, avand o capacitate 800 de locuri. In plus, vizitatorii vor avea la dispozitie 650 de locuri de parcare in exterior si 420 in parcarea subterana. Capacitatea parcarii dupa extensie s-a marit cu aproximativ 40%.
Bucuresti Mall s-a deschis in 1999, iar pentru inaugurarea lui s-a investit de 35 de milioane de euro. In prezent in Bucuresti exista doar patru mall-uri moderne: Bucharest Mall deschis in 1999 pe o suprafata de 28.000 mp; Unirea Shopping Center deschis in anul 2000 pe o suprafata de 44.000 mp; Plaza Romania deschis in anul 2004 pe o suprafata de 38.000 mp; City Mall deschis in anul 2005 pe o suprafata de 20.000 mp.
Anchor Grup detine doua dintre cele patru centre comerciale: Bucuresti Mall si Plaza Romania. Compania este printre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania. Societatea are un volum de investitii de 135 de milioane de euro in Bucuresti. In plus, Anchor Grup are in stadiu de constructie o serie de proiecte cu un volum de investitii de 105 de milioane de euro, proiecte ce se vor finaliza in termen de doi ani.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice