Generali Asigurari lanseaza Asigurarea de daune materiale pentru IMM
Data publicarii: 19-03-2007 | Finante-BanciAsigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii se adreseaza intreprinderilor care isi desfasoara activitatea in sfera productiei de bunuri materiale, comert si servicii. Produsul este destinat acoperirii daunelor materiale ale patrimoniului IMM-urilor, si anume: cladiri sau ansamblul de cladiri si constructii anexe, cote-parti din imobile si instalatii fixe, precum si continutul acestora, cum ar fi utilaje, echipamente, mobilier, obiecte de inventar, stocuri de marfa, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
In plus, pentru a evita reducerea volumului de activitate, in cazul producerii unui risc asigurat, polita de asigurare acopera si cheltuielile suplimentare de functionare necesare, conform limitelor stabilite in contract.
"Noi deja practicam acoperirea riscurilor pentru IMM-uri, dar am dorit sa le reunim pe toate sub «umbrela» unei polite complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii. Ne-am gandit ca o astfel de polita ar trebui sa constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM", a declarat Tudor Moldovan, Directorul General al companiei.
Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii este un produs complex care acopera o gama larga de riscuri in functie de riscurile ce se acopera: incendiu, explozie, calamitati naturale, evenimente socio-politice, dar si furt si talharie asupra bunurilor asigurate.
Prima de asigurare variaza in functie de riscurile ce se doresc a fi acoperite, de activitatea desfasurata, de tipologia constructiva a cladirii, de existenta mijloacelor de protectie in cazul preluarii riscului de furt.
Avand in vedere complexitatea activitatii si riscurile la care este expusa o afacere a unui intreprinzator, pentru a veni in sprijinul acestuia, polita de asigurare ofera protectie suplimentara prin acordarea de clauze speciale (avarii accidentale la sistemele de incalzire, spargerea accidentala a suprafetelor vitrate, bani depozitati in seif si pe durata transportului etc.)
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice