Cele mai luxoase masini, trendul anului 2007
Data publicarii: 19-03-2007 | AutoCele mai scumpe masini de lux dar si cele mai sigure, reprezinta trendul anului 2007. Sunt dorite de toata lumea nu numai pentru faptul ca sunt luxoase, renumite si la moda dar si pentru faptul ca sunt cele mai sigure masini pe sosea. Cel putin asa le considera revista Forbes, scumpe si sigure. Pe podium urca, cu medalia de aur, cea mai scumpa masina ce indeplineste conditiile mentionate anterior: Mercedes-Benz SL-Class Convertible, care ajunge la un pret de 95.57$.
Pe locul al doilea se afla doua masini ale aceluiasi producator: BMW 7 Series Sedan Base(75.000$)si BMW 6 Series Two(73.900$). Locul trei este ocupat tot de doua masini ale aceluiasi producator: Lexus SC Convertible la 65.455$ si respectiv Lexus LS Sedan la pretul de 61.000$. Desi nu a apucat un loc pe podium Porsche Cayman Coupe se afla pe locul patru, ea ajunge la pretul de 49.400$.
Pe pozitia a 5-a se afla, din nou, firma cu cele mai multe masini in top: Lexus, cu Lexus GX cu 46.635 de dolari. Pe locul 6 ne intalnim iar cu Mercedes. Iar daca masina de pe locul intai pare putin mai piperata, exista si varianta SLK-Class Convertible, la 44.125 de dolari. Cadillac nu poate lipsi din top, desi a ratat un loc pe podium. Aici, pe locul 7 se afla modelul DTS Sedan, care este disponibil la un pret de 42.210 dolari. Cu 41.450 de dolari se poate achizitiona un Infiniti M Sedan Base care ocupa locul 8 din top 10.
Penultima masina din penultimul stagiu este modelul X3 SUV, reprezentata de BMW. Aceasta poate ajunge la un pret de 38.695 dolari. Iar pe ultimul loc din clasament se afla 4 marci de masini care au preturi apropiate de suma de 30.000 de dolari. Acestea sunt: Acura TL Sedan, Lexus modelele ES Sedan si IS Sedan si Lincoln MKZ Sedan.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice