CitiFinancial deschide cea de-a 66 a unitate la Cluj
Data publicarii: 15-03-2007 | Finante-BanciCitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, anunta deschiderea celei de-a 66 a unitati, la Cluj-Napoca, moment ce finalizeaza implementarea strategiei de a lansa 11 noi centre de vanzari directe in primul trimestru din 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. La acest moment, CitiFinancial are 35 de centre de vanzari directe si 31 de agentii ce acopera intreaga tara. Pe parcursul ultimului an, CitiFinancial aproape si-a triplat numarul de agentii, pornind de la cele 11 pe care le avea la inceputul lui 2006.
"Expansiunea CitiFinancial are doi piloni importanti - agentiile si centrele de vanzari directe, ambele promovand strategia noastra de retail definita de concepte precum convenienta, accesibilitatea si flexibilitatea. Agentiile CitiFinancial le ofera clientilor posibilitatea de a primi imprumutul in aceeasi zi cu depunerea cererii. Iar centrele de vanzari directe ofera consiliere financiara si asistenta in completarea formularelor. Aceste servicii sunt furnizate atat in centrele de vanzari directe CitiFinancial, cat si la o alta locatie preferata de client - fie ca este birou sau acasa la acesta", spune John Hays, CitiFinancial Country Business Manager.
Cele 11 centre de vanzari directe CitiFinancial care s-au deschis de la inceputul lui 2007 sunt localizate in Alexandria, Bistrita, Calarasi, Vaslui, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Ramnicu Valcea, Resita si Cluj-Napoca.
In 2006, CitiFinancial a lansat 20 de noi agentii, localizate in Bucuresti (2), Pitesti, Craiova, Constanta (a doua agentie), Bacau, Braila, Galati (a doua agentie), Brasov (a doua agentie), Arad, Oradea, Timisoara, Iasi, Buzau, Tg. Mures, Sibiu, Piatra Neamt, Cluj (a doua agentie), Rm. Valcea si Drobeta Turnu Severin, si 5 centre de vanzari directe in Targoviste, Ploiesti, Targu Jiu, Iasi si Slobozia.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice