CEC deschide conturi pentru incasarea subventiilor agricole
Data publicarii: 14-03-2007 | Finante-BanciCEC deschide conturi pentru producatorii agricoli, persoane fizice si juridice sau persoane fizice autorizate (PFA), care vor sa acceseze subventiile primite de la Uniunea Europeana si de la Ministerul Agriculturii, distribuite prin Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
Clientii persoane juridice si PFA pot opta pentru deschiderea unui cont curent clasic sau a unui cont Privilegiu SRL. Pentru disponibilitatile din contul Privilegiu SRL, dobanda anuala bonificata difera in functie de soldul zilnic la contului, putand atinge nivelul de 6,5% la depunerile in lei. De asemenea, dupa deschiderea contului pentru incasarea subventiilor, clientii pot beneficia de orice alt produs sau serviciu din portofoliul CEC: incasari si plati, depozite, schimburi valutare sau carduri.
Clientii persoane fizice au la dispozitie un cont curent personal, un cont de card sau un cont Privilegiu. Odata deschis unul dintre aceste conturi, in afara de faptul ca prin intermediul lor se pot incasa subventiile primite pentru agricultura, ulterior titularul contului poate beneficia si de restul produselor si serviciilor CEC. Astfel, poate efectua depuneri in numerar, prin transfer sau prin virament. Tot prin intermediul acestor conturi se pot efectua si plati prin virament catre furnizorii de servicii (telefon, radio/TV, energie electrica, gaze, impozite, chirii, prime de asigurare etc.).
Depunerile in contul Privilegiu beneficiaza de dobanzile avantajoase ale unui depozit, peste media pietei. Depunerile in numerar se pot efectua la orice agentie CEC, iar retragerile de numerar se pot face si de la alte unitati CEC decat cea la care s-a deschis contul, in functie de optiunea titularului.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani