Functionarii publici care folosesc Microsoft pot beneficia de cursuri gratuite de e-learning
Data publicarii: 13-03-2007 | HR/CarierePersoanele angajate in institutiile publice incluse in Contractul Cadru de Licentiere dintre Guvernul Romaniei si Microsoft pot urma gratuit cursuri de instruire on-line interactive, beneficiu care decurge din programul Software Assurance, se arata intr-un comunicat de presa al MCTI remis BankNews.ro. Astfel, angajatii din sectorul public au posibilitatea dezvoltarii profesionale prin utilizarea cursurilor de e-learning despre produsele software Microsoft si se pot pregati pentru sustinerea unor examene de certificare Microsoft.
Sunt disponibile peste 200 de cursuri in limba engleza ce se refera la principalele produse si tehnologii Microsoft, impartite pe categorii: pentru profesionisti IT, pentru dezvoltatori si pentru utilizatorii de aplicatii din suita Microsoft Office Professional.
Cursurile pot fi parcurse in mod personalizat, pot fi intrerupte in orice moment si apoi reluate de la momentul intreruperii, astfel incat fiecare cursant poate sa isi creeze propriul program de instruire.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei dispune de un numar de 97.665 de conturi de e-learning administrate de Centrul de Suport Tehnic Microsoft, ceea ce ofera unui numar de peste 50.000 de persoane angajate in sectorul public posibilitatea de a beneficia de aceste cursuri. Aceste conturi sunt impartite pe categorii, fiind 47.510 conturi cu care se pot accesa cursurile de aplicatii, 47.510 conturi cu care se pot accesa cursurile despre sistemele de operare pentru statiile de lucru si 2.645 conturi cu care se pot accesa cursurile despre servere.
Pentru informatii suplimentare, puteti sa contactati Centrul de Suport Tehnic Microsoft pentru Beneficiarii Contractului cu Guvernul Romaniei, intre orele 8:00 si 16:00, atat prin e-mail (support@supportms.ro) cat si la numarul de telefon (021) 321 72 52.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani