Eurocopter va livra patru elicoptere unor companii private din Romania
Data publicarii: 07-03-2007 | AfaceriEurocopter va livra, in urmatoarele luni, trei aparate pentru companii private din Romania , urmand ca cel tarziu la inceputul lui 2008 sa fie livrat cel de-al patrulea, a anuntat compania. Potrivit presedintelui Eurocopter Romania, Jean Louis Mascle, compania va livra in Romania, in urmatoarele luni, trei elicoptere AS 350B3 Ecureuil. Elicopterele permit transportul a patru pasageri si a unui pilot, beneficiind de dotari si aparatura performante.
In prezent, exista deja un elicopter Ecureuil care opereaza in Romania. "Elicopterele Ecureuil vor fi din ce in ce mai prezente inRomania, datorita performantelor foarte bune si versatilitatii lor in misiunile civile. Totodata, sunt convins ca dezvoltarea economica a tarii va contribui la consolidarea prezentei acestor modele in Romania", a afirmat Mascle. De asemenea, exista discutii pentru livrarea unui elicopter AS 355 NP, la sfirsitul anului acesta sau inceputul anului viitor.
Compania a lansat la sfarsitul saptamanii trecute, la Orlando, elicoptere AS355 NP Ecureuil care pot fi folosite pentru transportul de pasageri si pentru misiuni utilitare, se arata intr-un comunicat remis, marti, de Eurocopter. Noul model permite ridicarea de la sol a unei greutati mai mari de 2.800 kg. Aparatele sunt varianta imbunatatita a elicopterului cu motor dublu AS355 N.
Grupul franco-germano-spaniol Eurocopter a infiintat in 2002 o reprezentanta in Brasov, in prezent, avand 91 de angajati. Eurocopter Romania a reusit sa-si dubleze cifra de afaceri in fiecare an de la infiintare, ajungand in 2005 la 9,2 milioane de euro. Eurocopter este singura companie care a depus, pe data de 14 decembrie 2006, oferta pentru privatizarea IAR Brasov.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani