Tarom intra pe piata low-cost
Data publicarii: 03-03-2007 | TurismBucuresti-Atena la pret de Timisoara
Potrivit ofertei prezentate pe site-ul companiei, biletele pentru Atena vor costa incepind de la 78 de euro, in conditiile in care pretul minim era pina acum de 200 de euro, fara taxe. Intre Cluj si Milano se va putea zbura de la 79 de euro, de la Bucuresti la Madrid se vor plati 117 euro.
Ultimele doua oferte sint pentru Bucuresti-Roma, cu 119 euro, si Bucuresti-Paris, care va costa de la 199 de euro. Preturile nu includ taxele, cifrate la cel mult 50 de euro, si sint pentru zboruri dus-intors. Preturile se aplica zborurilor efectuate in anumite zile si pentru un numar limitat din capacitatea aeronavelor, variabil de la cursa la cursa, spune Madalin Tudor, purtator de cuvint al companiei. Pentru Atena oferta va fi valabila daca biletul este cumparat pina pe 15 martie, indiferent de data zborului, pentru Paris data-limita este 31 martie, iar pentru Cluj-Milano limita este 31 mai. Oferta catre Roma nu are restrictionat momentul achizitiei biletelor. Spre exemplu, luna viitoare, pentru Atena sint 13 zile in care se va beneficia de oferta, iar pentru Madrid, 17 zile in care poate avea loc plecarea.
Mai ieftin decit low-costul
Explicatia reducerilor adoptate sta in concurenta ridicata careia Tarom trebuie sa ii faca fata pe anumite relatii de zbor, spune directorul general al Tarom, Gabriel Dumitrescu. "Incercam sa compensam alte oferte, sa jonglam in piata, pastrindu-ne marja de profit", explica acesta. Masura face chiar ca Tarom sa aiba oferte mai ieftine decit unele linii aeriene low-cost. Astfel, potrivit sistemului de rezervari electronic al liniilor aeriene, pentru prima jumatate a lunii iunie, cele mai ieftine bilete pentru destinatia Bucuresti-Madrid sint vindute de Tarom si de firma iberica low-cost Click Air (ambele in jurul a 120 de euro, fara taxe), urmind apoi Iberia (de la 199 de euro, fara taxe) si Blue Air (de la 230 de euro, fara taxe).
Integral in Cotidianul
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice