TAROM ar putea deschide o baza aeriana la Sibiu
Data publicarii: 26-07-2018 | Economie
TAROM ar putea deschide o baza aeriana la Sibiu, oras de unde se pot extinde noi rute, a declarat, miercuri, directorul companiei, Werner Wolff.
"Daca dezvoltam traficul aerian local din fiecare oras, cum este acum Sibiul, sau ca este Timisoara, Cluj, inspre vestul Europei, atunci cred ca este necesar sa ne facem si cate o baza", a spus Wolff, intr-o conferinta de presa.
Potrivit acestuia, TAROM va fi mult mai prezent in tara, pe aeroporturile locale.
"Avem 2 variante de lucru: o data tot ce zboara inspre Bucuresti, ca sa zburam dinspre Bucuresti inspre zona de vest, sau plecam si din zona locala si facem direct legatura", a precizat el.
De asemenea, Wolff a subliniat ca sunt multe investitii germane care promoveaza Sibiul intr-un loc de top in industria automotive, la fel si in cazul Timisoarei, de aceea, datorita potentialului, operatorul aerian national a facut legatura intre cele doua orase si Stuttgart.
"Exista Chiar mai mult. Noi avem acum o alta strategie de a dezvolta fiecare aeroport in sine cu avioane care vor veni in plus. In acest moment avem 9 aeronave ATR care pot sa zboare regional, dar nu pot sa zboare international, asa cum vrem noi", a adaugat Wolff.
Seful TARAOM a mai spus ca de la Sibiu se pot extinde rute, insa nu a vrut sa le faca publice, dar a mentionat ca exista in pregatire un plan de zbor de iarna care va contine noutati.
"Da, pregatim noutati pentru planul de zbor de iarna. Strategia este combinata si anume crestem numarul de frecvente acolo unde operam de 2-3 ori pe saptamana in vederea imbunatatirii produsului si vom lansa si rute noi", a detaliat Camelia Enescu, director marketing si vanzari la TAROM.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii