Preparate traditionale romanesti si sculpturi culinare la GastroPan 2018
Data publicarii: 13-01-2018 | EconomieCei mai talentati bucatari din România se întrec la categoriile sectiunii gastronomie a concursurilor GastroPan, care se vor desfasura, în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mures, în cadrul celei de-a X-a editii a Expozitiei Internationale GastroPan.
Potrivit organizatorilor, sectiunea Gastronomie a concursurilor GastroPan cuprinde doua categorii: Platouri culinare reci (în care se poate concura individual sau în echipa) si Sculptura în legume si fructe. În cadrul primei categorii, concurentii vor avea sarcina de a pregati un platou festiv, un preparat traditional românesc si un desert de restaurant, iar concurentii cu un spirit artistic mai dezvoltat îsi pot întrece talentele la categoria Sculptura în legume si fructe, unde vor trebuie sa prezinta o piesa cu tematica 'Timpul' .
Bucatarii români interesati sunt asteptati sa concureze pentru premiile anului, termenul limita pentru înscriere fiind 15 martie 2018.
GastroPan este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa si va avea loc la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mures.
Juriul care numeste câstigatorii concursurilor GastroPan este format din experti de talie mondiala, câstigatori ai concursurilor si olimpiadelor celor mai însemnate din lume.
Lucrarile expuse urmeaza o tematica propusa de asociatiile de specialitate din România si de specialistii premiati la concursurile internationale, oferind o perspectiva asupra a ceea ce înseamna cu adevarat talentul, experienta si expertiza.
Cea de-a zecea editie a GastroPan este o expozitie tip B2B, care va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume si zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialisti din domeniile vizate de expozitie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentatie publica, cafea, gastronomie si HoReCa.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman