FNGCIMM si-a lansat noul site
Data publicarii: 10-01-2018 | EconomieFondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a lansat un nou site, o platforma moderna de comunicare si informare pentru potentialii beneficiari, informeaza, miercuri, institutia.
"Lansat la începutul acestui an, noul site www.fngcimm.ro reprezinta unul din elementele cheie din strategia de repozitionare a Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii, ca sprijin pragmatic pentru mediul antreprenorial din România. Cu un design modern si performante tehnice îmbunatatite, noul site a fost construit pe principiul relevantei pentru publicul tinta", spun reprezentantii FNGCIMM.
Noua interfata de consultare în timp real a bazei de date, pusa la dispozitia beneficiarilor Programului "Prima Casa" si a companiilor beneficiare ale garantiilor FNGCIMM, completeaza serviciile de consiliere oferite.
"Noul site catalizeaza strategia de repozitionare a institutiei, de initiere a dialogului direct cu reprezentantii mediului de afaceri, în scopul definirii unor produse de garantare dedicate, adaptate nevoilor specifice sectoarelor economice. Design-ul modern, alaturi de accesul îmbunatatit la informatiile legate de produsele sau programele de garantare si consultarea în timp real a procesului operational în care se gasesc dosarele de garantare, contribuie la construirea noii imagini a FNGCIMM, cu atribute de dinamism, transparenta si profesionalism", a precizat directorul general al Fondului, Alexandru Petrescu.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii este o institutie financiara nebancara, cu capital de risc, înfiintata în scopul facilitarii accesului IMM-urilor la finantari, prin acordarea de garantii pentru instrumentele de finantare contractate de la banci comerciale sau din alte surse. Garantia FNGCIMM SA - IFN este de maximum 80% din valoarea împrumutului, fara a depasi suma de 2,5 milioane de euro/beneficiar, si se emite la solicitarea institutiilor finantatoare partenere, pentru finantari aprobate, pe baza analizei documentelor prezentate de catre finantator.
FNGCIMM SA - IFN colaboreaza cu 30 de institutii financiare, în baza unor conventii de lucru. Garantia FNGCIMM SA - IFN este cea mai lichida garantie, platibila în maximum 90 de zile de la solicitarea de plata a finantatorului, însotita de documentatia completa, fata de minimum doi ani, durata medie de executare a unei ipoteci.
FNGCIMM SA - IFN asigura o acoperire teritoriala nationala, raspunzând solicitarilor întreprinzatorilor prin toate cele patru sucursale, cinci reprezentante si trei filiale. În baza apartenentei sale la AECM (Asociatia Europeana a Institutiilor de Garantare), asociatie ce reuneste 42 de fonduri de garantare mutuale, private si publice, banci de dezvoltare si fonduri de contragarantare din 22 de state membre ale UE, precum si Turcia, Serbia, Bosnia si Herzegovina si Federatia Rusa, FNGCIMM functioneaza dupa reguli si principii europene.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice