Scrierea unei cereri de finantare - de la teorie la practica
Data publicarii: 11-01-2007
Printre temele ce vor abordate se numara identificarea potentialilor finantatori, metode pentru alegerea fondurilor necesare pentru proiectul vizat. De asemenea, de-a lungul workshop-ului de 16 ore se va urmari familiarizarea cu metodele de constituire a unei cereri de finantare (titlu, rezumat, obiectiv general si obiective specifice, activitati, buget, matrice logica, evaluare si anexe).
Tematica cursului va cuprinde si realizarea unei proiectari bugetare, schita unei cereri de finantare pentru un mini proiect precum prezentarea povestilor de succes in finantarea de proiecte.
Trainerii au o experienta de peste 7 ani de activitate in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila. Astfel, cursantii vor isi vor dezvolta abilitatile din domeniu sub indrumarea Cristinei Chert, coordonator proiecte cu o experienta in scrierea si implementarea de proiecte din 1999 si Angelicai Vieru, manager Incubatorul de Afaceri Iasi cu o experienta in scrierea si implementarea proiectelor din 1995.
La final, participantilor la curs li se vor acorda patru ore de consultanta gratuita in intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret.
Inscrieri
Numarul maxim de participanti este de 20 de persoane. Taxa de participare este de 250 lei RON/ persoana. Seminarul de tine in zilele de 27, 28 ianuarie 2007 de la 9.00 dimineata pana la orele 18.00 seara cu doua pauze de cafea si o singura pauza de masa, in fiecare zi.
Suma de 250 RON reprezinta contravaloarea consumatiei din timpul pauzelor de cafea, a pauzei de masa, suport de curs, plata trainer si logistica aferenta. Alte costuri precum cazare, masa seara, masa dimineata, transport intra in sarcina de organizare a participantului.
Training-ul se desfasoara in cadrul Incubatorului de Afaceri Iasi, str. Codrescu nr. 6, Corpul L, sala L4.
Contact: crceromania@yahoo.com
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii