Scrierea unei cereri de finantare - de la teorie la practica
Data publicarii: 11-01-2007Printre temele ce vor abordate se numara identificarea potentialilor finantatori, metode pentru alegerea fondurilor necesare pentru proiectul vizat. De asemenea, de-a lungul workshop-ului de 16 ore se va urmari familiarizarea cu metodele de constituire a unei cereri de finantare (titlu, rezumat, obiectiv general si obiective specifice, activitati, buget, matrice logica, evaluare si anexe).
Tematica cursului va cuprinde si realizarea unei proiectari bugetare, schita unei cereri de finantare pentru un mini proiect precum prezentarea povestilor de succes in finantarea de proiecte.
Trainerii au o experienta de peste 7 ani de activitate in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila. Astfel, cursantii vor isi vor dezvolta abilitatile din domeniu sub indrumarea Cristinei Chert, coordonator proiecte cu o experienta in scrierea si implementarea de proiecte din 1999 si Angelicai Vieru, manager Incubatorul de Afaceri Iasi cu o experienta in scrierea si implementarea proiectelor din 1995.
La final, participantilor la curs li se vor acorda patru ore de consultanta gratuita in intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret.
Inscrieri
Numarul maxim de participanti este de 20 de persoane. Taxa de participare este de 250 lei RON/ persoana. Seminarul de tine in zilele de 27, 28 ianuarie 2007 de la 9.00 dimineata pana la orele 18.00 seara cu doua pauze de cafea si o singura pauza de masa, in fiecare zi.
Suma de 250 RON reprezinta contravaloarea consumatiei din timpul pauzelor de cafea, a pauzei de masa, suport de curs, plata trainer si logistica aferenta. Alte costuri precum cazare, masa seara, masa dimineata, transport intra in sarcina de organizare a participantului.
Training-ul se desfasoara in cadrul Incubatorului de Afaceri Iasi, str. Codrescu nr. 6, Corpul L, sala L4.
Contact: crceromania@yahoo.com
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman