Mihai Daraban, presedinte al CCIR pentru un mandat de cinci ani
Data publicarii: 11-11-2017 | EconomieMihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, a fost ales vineri in fruntea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de cinci ani.
"Obiectivul nostru este de a sprijini companiile românești și de a asigura un dialog real între mediul de afaceri și autorități. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național și ea este pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației, stimularea investițiilor și, un lucru extrem de important — optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor publice, domenii vitale precum educația, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiții publice", a spus Mihai Daraban, citat într-un comunicat al CCIR transmis AGERPRES.
Adunarea Generala a membrilor Comerț și Industrie a României a ales vineri, 10 noiembrie 2017, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de 5 ani.
Colegiul de Conducere al Camerei Naționale este compus din 27 de membri, aleși prin hotărârea Adunării Generale în condițiile art. 21 (10) din statutul Camerei Naționale.
Camera Națională este organizație neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publica, cu personalitate juridică, ce reprezintă, sprijină și apără interesele generale ale comunității de afaceri din România, urmărind promovarea și dezvoltarea industriei, comerțului, serviciilor și agriculturii, în concordanță cu cerințele economiei de piață, fiind organizată și funcționând în temeiul Legii nr. 335/2007 a camerelor de comerț din România.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani