Servicii pentru cei care nu au timp

Data publicarii: 09-01-2007
Muncim din ce in ce mai mult si petrecem aproape jumatate din zi la serviciu. Ajungem uneori sa fim musafiri in propriile case. Multi dintre noi nu mai apuca sa cumpere nici macar o paine. Pentru a usura viata celor care stau la birou de dimineata pana seara, dar si pentru a cistiga bani frumosi, s-au infiintat firmele specializate care gatesc, fac cumparaturi sau curat in locul lor. Muncim, muncim, dar mai trebuie sa si mancam! Problema este ca nu toate firmele au cantine unde salariatii pot manca la pranz. De aceea, multi romani sunt nevoiti sa vina de acasa cu pachet sau sa comande de mancare unei firme specializate, daca vor un itpranz cald. Cererea de hrana a creat o adevarata industrie.

In ultimii ani, vanzarile firmelor de catering au crescut cu peste 50%, iar comenzile zilnice s-au dublat.

Tot lipsa de timp a romanilor face sa creasca si cifra de afacerri a caselor de comenzi. Un simplu click pe internet va poate aduce in cateva ore la usa toate produsele pe care doriti, fara comision sau taxa de livare.

In general romanii isi cumpara de la casele de comenzi alimente, bauturi racoritoare si alcoolice, dar si produse de uz caznic.

"Trendul din ultimii ani ne arata ca este un trend crescator si ne asteptam ca cifra de afaceri sa creasca cu 20-25%", a declarat director executiv casa de comenzi.

Analistii economici spun insa ca, in ciuda cresterii importante din ultima vreme, piata serviciilor de tip catering si comert electronic este abia la inceput in Romania.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: