E-Distributie Muntenia: Incidentul din strada Tocilei a fost cauzat de o firma terta ce executa lucrari pentru un alt furnizor

Data publicarii: 30-08-2017 | Economie

Incidentul din strada Tocilei (zona Toporasi/Ferentari), in urma caruia trei case au fost afectate de un incendiu, a fost cauzat de o firma terta care executa lucrari pentru un alt furnizor de utilitati, aceasta nefiind contractata de E-Distributie Muntenia, sustin reprezentanti ai E-Distributie Muntenia.

"Un lucrător al firmei terțe a lovit cablurile regiei de transport, ce au luat foc și au afectat astfel și rețeaua de distribuție a energiei electrice din zonă. Avem deja echipe pe teren și facem tot posibilul să restabilim alimentarea cu energie electrică a clienților afectați în zona Toporași în cel mai scurt timp posibil. Zona afectată de avarie este limitată", au precizat reprezentanții E-Distribuție Muntenia într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București Ilfov, Daniel Vasile, trei case de pe strada Tocilei au fost afectate marți de un incendiu pornit de la un transformator electric aprins, generând avaria parțială a rețelei electrice și deteriorarea altor transformatoare electrice de pe strada Toporași.

Incendiul de la cele trei locuințe a afectat o cameră, un acoperiș pe suprafața de 50 mp și un contor electric.

"Am solicitat intervenția companiei de gaze și electricitate. Populația a fost îndepărtată din zonă, traficul este restricționat in totalitate. Incendiul s-a produs în subteran la conductoare de curent de 10.000 volți. Linia de curent a fost scoasă de sub tensiune. Reprezentanții companiei de electricitate efectuează în continuare verificări pentru determinarea cauzei. Nu sunt persoane rănite. Asigurăm măsuri PSI", a spus Vasile.

Reprezentanți ai Brigăzii rutiere a Capitalei au anunțat că traficul rutier este deviat de la Prelungirea Ferentari către Șos.Giurgiului.  Devierea se face de la Piața Ferentari până la strada Vâltoarei și strada Toporași de la Prelungirea Ferentari până la str. Șinei.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: