Dom Leasing lanseaza o noua versiune a modelului BMW X5 in Romania
Data publicarii: 15-12-2006Versiunea cu motor de 355 de cai putere ajunge de la zero la 100 km/h in 6,5 secunde, iar viteza maxima este de 240 km/h, precizeaza comunicatul Dom Leasing.
Noul X5 este cu 18 centimetri mai lung decat generatia aflata acum pe piata, iar acest lucru a permis producatorului sa adauge un al treilea rand de scaune pe care pot sta doi copii. Al doilea si al treilea rand de scaune se pot rabata pentru a lasa spatiu de incarcare.
BMW produce modelul X5 din anul 2000 la uzina din Spartanburg, din statul american South Carolina, unde germanii produc si decapotabila Z4.
BMW X5 concureaza pe piata romaneasca cu Porsche Cayenne si Range Rover Sport, automobile care, pe langa capacitatea de a aborda terenuri accidentate, au si interior luxos.
Dom Leasing activeaza pe piata din 1998, iar in 2005 a deschis divizia Dom Automobile care comercializeaza masini, fara a fi o reprezentanta a vreunui importator auto.
Dom Leasing comercializeaza cu precadere masini premium importate din Statele Unite si va vinde anul acesta 300 de automobile, in valoare totala de 13,6 milioane euro, de patru ori mai mult decat in 2005.
Pentru la anul, Dom Automobile isi propune sa vanda 400 de masini in valoare totala de 20,8 milioane euro (preturi fara taxe), insa reprezentantii companiei nu exclud posibilitatea ca vanzarile sa ajunga la 500 de unitati, pe fondul venirii unor noi modele si a extinderii retelei de dealeri.
Per total, Dom Leasing estimeaza pentru la anul o cifra de afaceri de 29,6 milioane euro, din care 20,8 milioane vin din vanzarile Dom Automobile, iar 8,8 milioane vor veni din fianantarile acordate de Dom in sistem leasing.
Marcile comercializate de Dom Automobile sunt Infiniti, Audi, Mercedes-Benz, Lexus, Mazda, Toyota, Subaru, Porsche si BMW.
Sursa: NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani