Kandia a preluat marcile Silvana si Sugus
Data publicarii: 07-12-2006Reprezentantii companiei au declarat ca deocamdata nu pot face publica suma pe care au platit-o pentru preluarea acesti afaceri.
Producatorul de dulciuri Kandia a afisat, joi, un profit dupa impozitare de 12,06 milioane lei (3,4 milioane euro), in primele noua luni ale anului, de aproape doua ori mai mare decat profitul net de 6,86 milioane lei obtinut in aceeasi perioada a anului trecut.
Cifra de afaceri a companiei, a scazut cu 0,52%, de la 85,17 milioane lei in primele noua luni ale anului 2005, pana la 84,71 milioane lei (23,92 milioane euro) in acelasi interval al anului in curs.
In trimstrul al treilea 2006, compania a afisat un profit net de 805.891 lei (227.652 euro), cu aproape 53% mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand producatorul de dulciuri a afisat un profit dupa impozitare de 1,7 milioane lei.
In schimb, cifra de afaceri obtinuta de companie a crescut cu 5%, de la 28,29 milioane lei (7,99 milioane euro) in perioada iulie-septembrie 2006, fata de 26,94 milioane lei in intervalul similar al anului trecut.
Producatorul de dulciuri din Bucuresti are un capital social de 12,036 milioane lei. In aprilie 2004, actionarii companiei Excelent au decis fuziunea cu firma Kandia din Timisoara. Actionarul majoritar al companiei este Axis Investments Ltd, care controleaza 83,96% din capitalul social al companiei. Actiunile emise de societate se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti din data de 8 septembrie 1998.
Actionarii Kandia au aprobat contractarea unui credit de 4 milioane euro (14 milioane lei) pentru investitii si a unui credit de 6 milioane euro (21 milioane lei) pentru finantarea activitatii curente, a informat, la inceputul lunii ocombrie un comunicat al companiei trimis Bursei de Valori Bucuresti.
Sursa: NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani