Banca Transilvania isi deschide cafenea bancara la Timisoara
Data publicarii: 16-11-2006
Din componenta BT Cafè face parte si Agentia Baroc, unitatea Bancii Transilvania cu numarul 323, care va asigura serviciile bancare pentru persoane fizice si juridice. In plus, clientii vor beneficia de consultanta in domeniul asigurarilor si al investitiilor mobiliare din partea specialistilor Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Astfel, prin BT Café™, banca raspunde cererii tot mai sofisticate din partea pietei, oferind servicii financiare integrate.
Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: "BT Café se doreste a fi atat un mediu formal, dar si de relaxare, un loc de intalnire a oamenilor de afaceri si nu numai. Pentru banca, acest concept este o modalitate noua si diferita de abordare a clientilor din Timisoara. BT Cafè™ inseamna un mediu de business neconventional in care este imbinata, in favoarea clientilor, oferta de servicii bancare cu cea specifica unei cafenele".
BT Café – Timisoara reprezinta mediul ideal pentru a consuma diverse sortimente de cafea si dulciuri, intr-o atmosfera la standarde occidentale. In plus, persoanele interesate de informatii financiare sau din alte domenii pot afla cele mai noi stiri de la posturile de televiziune difuzate pe plasma din cafenea, din ziarele nationale si locale aflate la dispozitia clientilor, in BT Café. Pentru a completa ineditul conceptului, cafeneaua bancara ofera posibilitatea urmaririi evolutiei pietelor bursiere si a cursurilor valutare pe o banda cu afisaj electronic mobil, dar si verificarea e-mail-ului sau conectarea wireless. Investitiile Bancii Transilvania in proiectul din Timisoara sunt de peste 200.000 EUR.
BT Cafè – Timisoara are o capacitate de peste 30 de locuri, iar cafeneaua este deschisa zilnic, programul fiind luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 24:00, sambata – de la ora 9:00 la 24:00 si duminica, de la 11:00 la 24:00.
Banca Transilvania are o reprezentare semnificativa in Timisoara, desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 11 unitati. In primavara lui 2006 a fost deschis, tot in acest oras, si Italian Desk, un birou dedicat comunitatii oamenilor de afaceri italieni. Banca are o cota de piata seminificativa pe plan local, de peste 6% si aproximativ 24.000 de clienti persoane fizice si juridice.
Prima cafenea bancara din lume a fost deschisa in anul 1815, in Warwick, Rhode Island, fiind acum o atractie turistica a zonei. Dupa aproape 200 de ani, Banca Transilvania a adus acest concept in Bucuresti, Constanta si, de azi inainte, si in Timisoara, adaptandu-l mediului de afaceri local.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii