OTP Bank participa la noul program de garantare a creditelor pentru IMM-uri

Data publicarii: 18-02-2014 | Finante-Banci
  • • OTP Bank participa la Programul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si le ofera posibilitatea de a accesa linii de credit pentru capital de lucru, in valoare de maximum 5 milioane RON 
  • • Creditele sunt garantate de catre FNGCIMM in procent de maximum 50% din valoarea Bucuresti, 18 februarie, 2014 - OTP Bank si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) au semnat Conventia de Colaborare aferenta Programului de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

OTP Bank ofera IMM-urilor, prin intermediul acestui program, posibilitatea de a accesa linii de credit pentru capital de lucru, in valoare de maximum 5 milioane RON. Sumele garantate de FNGCIMM reprezinta echivalentul a 50% din valoarea finantarii, exceptand dobanzile, comisioanele si spezele bancare. 

Creditele vor fi acordate pe o perioada de 24 de luni, cu posibilitatea unei prelungiri de cel mult 12 luni, iar costurile aferente sunt foarte avantajoase: dobanda de numai ROBOR 3M + 3,1% si comision de acordare de doar 0,4%.

"Ȋntreprinderile mici si mijlocii reprezinta, alaturi de agricultura, unul dintre cele mai importante motoare de crestere economica, motiv pentru care politica noastra vizeaza masuri de incurajare si stimulare financiara a acestui segment. Semnarea Conventiei de Colaborare cu FNGCIMM reprezinta inca o confirmare a faptului ca ne dorim sa fim parte activa in sustinerea IMM-urilor”, a declarat Roxana Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: