Intesa Sanpaolo Bank a incheiat doua noi conventii cu APIA
Data publicarii: Astazi, 22-01-2014 | Finante-BanciIntesa Sanpaolo Bank si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au semnat doua noi conventii pentru continuarea finantarii beneficiarilor programelor derulate prin APIA. In urma acestor demersuri, Intesa Sanpaolo Bank ofera si anul acesta credite pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de bovine si ovine/caprine, cat si catre beneficiarii Masurii 215 - Plati privind Bunastarea animalelor - pasari si porcine.
Finantarile sunt acordate in lei si sunt in suma de pana la 90% din suma calculata pe baza adeverintelor eliberate de catre APIA. Beneficiarii acestor credite APIA pot fi persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale, cat si persoanele fizice ce detin Adeverinte de Inregistrare Fermier emise de APIA si care respecta conditiile de eligibilitate specifice produsului.
Pentru acest credit garantia principala o reprezinta sumele care urmeaza a fi incasate de fermieri de la APIA si care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului. Atat creditulul acordat, cat si contravaloarea dobanzilor si comisioanelor urmeaza a fi restituite bancii la momentul incasarii sumelor de la APIA.
Intesa Sanpaolo Bank sustine in continuare activitatea intreprinzatorilor din acest sector oferind o gama completa de produse ce pot sustine practic orice tip de nevoi de finantare specifice sectorului agricol:
- - credite pentru activitatea curenta (linia de credit "Recolta", creditul agricol de primavara sau de toamna, alte credite acordate in parteneriat cu APIA si FGCR)
- - credite de investitii pentru achizitia de teren agricol, de masini si echipamente agricole, de sisteme de irigatii sau de co-finantare a proiectelor din fonduri structurale derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).
Pentru aceste produse, clientii au la dispozitie modalitati de rambursare flexibile, tinand cont de sezonalitatea specifica domeniului agricol si pot beneficia de garantia FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) si FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii).
Mai multe informatii despre produsele si serviciile destinate exclusiv sectorului agricol sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea IMM / Credite Destinate Agriculturii, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani