BestJobs lanseaza prima aplicatie mobila pentru angajatori
Data publicarii: 06-12-2013 | HR/CariereBestJobs.ro, cea mai buna platforma de recrutare din Romania, a lansat pe 4 decembrie 2013 prima aplicatie pentru dispozitive mobile destinata angajatorilor de pe piata locala a muncii ce la va permite acestora sa aiba acces oricand si de oriunde la intreaga baza de date BestJobs si sa primeasca CV-uri in timp real.
Noua aplicatie BestJobs permite listarea, filtrarea si vizualizarea joburilor, candidatilor si angajatorilor fara cel mai mic efort, de pe orice dispozitiv mobil - smartphone sau tableta - care suporta sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, prin intermediul aplicatiei BestJobs, angajatorii pot sa gestioneze usor CV-urile, avand optiuni de listare, filtrare si vizualizare, in timp ce candidatii pot de acum sa isi salveze joburile de care sunt interesati si la care vor sa aplice alta data.
Mai mult, recrutorii pot sa contacteze candidatii direct din aplicatia BestJobs si au posibilitatea sa ordoneze CV-urile in foldere, in functie de nevoile personale. Dupa vizualizarea unui CV, recrutorii ii pot acorda aplicantului calificative sau pot trimite CV-ul respectiv prin e-mail, intregul proces fiind usor si intuitiv.
Aplicatia a fost lansata in cadrului celei de-a treia editii a Conferintei BestJobs, "Recrutarea in era mobila", unde s-au prezentat tactici pentru alinierea pietei muncii din Romania la standardele internationale. Astfel, sustinuta de tehnologie, recrutarea migreaza usor spre cea mai simpla si rapida solutie de gasire a noi talente, si anume prin intermediul aplicatiilor mobile.
Aplicatia BestJobs pentru candidati a fost lansata in iulie 2012, iar in octombrie anul acesta numarul aplicarilor la joburi de pe mobil sau tableta a urcat cu 85%, la aproape 160.000 de aplicari lunare. Totodata, potrivit statisticilor BestJobs, numarul aplicarilor zilnice prin intermediul unei platforme mobile se apropie cu pasi repezi de 10.000.
La ora actuala, 53% dintre romani au acces la Internet, procentajul crescand pana la 63% in mediul urban. Mai mult, conform unor statistici recente, petrecem online 18 ore pe saptamana, ceea ce ne claseaza pe locul al doilea in topul europenilor care navigheaza intens pe Internet, dupa ucrainieni. Implicarea puternica a tehnologiei in recrutarea de personal a aparut, astfel, ca o consecinta benefica, naturala, a cresterii numarului de internauti in Romania.
Aplicatia BestJobs pentru angajatori este disponibila pentru dispozitive ce suporta sistemele de operare Android sau iOS si poate fi descarcata complet gratuit din Google Play si App Store.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani