SRAC CERTIFICA ALD AUTOMOTIVE PENTRU SISTEMUL SAU DE MEDIU
Data publicarii: 25-09-2013 | AutoIncepand din august 2013 ALD Automotive, unul dintre jucatorii de referinta de pe piata leasingului operational, detine certificarea SRAC pentru sistemul sau de management al mediului. Compania este una dintre putinele din Romania, din domeniul sau de activitate, ce detine o certificare ISO 14001 ceea ce face ALD Automotive un important furnizor de servicii de mobilitate sustenabile.
Certificarea ISO 14001:2005 dovedeste ca ALD Automotive a implementat si mentinut o serie de masuri care asigura minimizarea actiunilor companiei fata de mediu. De exemplu, ALD Automotive a trebuit sa implementeze procese impecabile pentru monitorizarea lunara a apei, a energiei, a consumului de gaz si de combustibil, pentru reducerea emisiilor poluante si a zgomotului, dar si incredintarea anvelopelor uzate si a acumulatorilor auto vechi unor organizatii specializate de reciclare.
Pentru a mentine o buna dezvoltare a sistemului de management de mediu, ALD Automotive a setat obiective clare pentru 2013, cum ar fi: imbunatatirea continua a performantelor de mediu, prevenirea poluarii mediului ca rezultat al activitatilor din cadrul organizatiei, instruirea angajatilor cu privire la problemele de mediu, reducerea impactului asupra solului si a apelor subterane, administrarea atenta a deseurilor recuperabile si protejarea echipei si a mediului prin reducerea impactului poluarii fonice.
Problemele de mediu si responsabilitate sociala au reprezentat intotdeauna preocupari importante pentru companie. Astfel, ALD Automotive este implicata in diferite initiative ecologice precum programul de ecologizare a anvelopelor uzate care apartin autovehiculelor aflate la sfarsitul contractelor sau activitati de constientizare pentru angajati. De asemenea, compania monitorizeaza si ulterior raporteaza in cadrul Grupului actiunile sale cu impact potential asupra mediului: consumul de resurse (energie, apa, hartie), poluarea mediului rezultata din calatoriile de afaceri (kilometraj, consumul de combustibil), etc. In plus, deoarece condusul defensiv are un impact ecologic pe termen lung, ALD Automotive a dezvoltat un program complet de condus defensiv pentru clientii sai, incurajandu-i sa devina soferi responsabili fata de mediu.
Aceasta certificare vine imediat dupa obtinerea in prima parte a acestui an a certificarii ISO 9001:2008, standard ce garanteaza calitatea serviciilor ALD Automotive. Certificarea atesta faptul ca sistemul de management al companiei este extrem de competitiv, constant orientat spre a oferi servicii de calitate si de a indeplini continuu cerintele clientilor. Cu noua certificare ISO 14001, ALD Automotive isi consolideaza excelenta fata de clienti prin adaugarea componentei de mediu la calitatea serviciilor sale.
Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD - Groupe Societe Generale si a grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operational full service asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat oficial in mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii