OTP Bank a semnat conventia pentru prefinantarea subventiilor APIA SAPS 2013
Data publicarii: 08-08-2013 | Finante-Banci
- Facilitarea accesului beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata la credite;
- Credit de pana la 90% din suma aferenta SAPS.
OTP Bank Romania anunta semnarea conventiilor cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR pentru finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS).
Astfel, clientii persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si producatori agricoli individuali care utilizeaza terenul agricol si au nevoie de finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente pana la incasarea subventiei de la APIA, pot beneficia de credite in baza Adeverintelor de Inregistrare Fermier emise de APIA ca urmare a cererilor de plata depuse de clienti pentru SAPS.
Prefinantarea poate avea o valoare de pana la 90% din suma cuvenita clientului in cadrul SAPS, denominata in lei. Comisionul de acordare poate fi platit din credit, in timp ce dobȃnda se plateste la scadenta. Clientii OTP Bank benefiziaza de consiliere gratuita in intocmirea documentatiei necesare accesarii creditului si de un raspuns rapid, in timp ce perioada de acordare a creditului este stabilita in functie de termenul de incasare a subventiei.
"Avem incredere in relansarea si dezvoltarea agriculturii romanesti si continuam sa venim in sprijinul fermierilor si a micilor intreprinzatori din acest domeniu printr-o oferta din ce in ce mai variata de instrumente financiare, adaptate nevoilor reale ale acestora. Agricultura este o ramura importanta a economiei locale, a carei dezvoltare poate contribui substantial la cresterea economica a Romaniei.”, a declarat Madalina Manastire, Director Vȃnzari Corporatii si Managementul Produselor, OTP Bank Romȃnia.
OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.
OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice