OTP Bank a semnat conventia pentru prefinantarea subventiilor APIA SAPS 2013
Data publicarii: 08-08-2013 | Finante-Banci
- Facilitarea accesului beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata la credite;
- Credit de pana la 90% din suma aferenta SAPS.
OTP Bank Romania anunta semnarea conventiilor cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR pentru finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS).
Astfel, clientii persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si producatori agricoli individuali care utilizeaza terenul agricol si au nevoie de finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente pana la incasarea subventiei de la APIA, pot beneficia de credite in baza Adeverintelor de Inregistrare Fermier emise de APIA ca urmare a cererilor de plata depuse de clienti pentru SAPS.
Prefinantarea poate avea o valoare de pana la 90% din suma cuvenita clientului in cadrul SAPS, denominata in lei. Comisionul de acordare poate fi platit din credit, in timp ce dobȃnda se plateste la scadenta. Clientii OTP Bank benefiziaza de consiliere gratuita in intocmirea documentatiei necesare accesarii creditului si de un raspuns rapid, in timp ce perioada de acordare a creditului este stabilita in functie de termenul de incasare a subventiei.
"Avem incredere in relansarea si dezvoltarea agriculturii romanesti si continuam sa venim in sprijinul fermierilor si a micilor intreprinzatori din acest domeniu printr-o oferta din ce in ce mai variata de instrumente financiare, adaptate nevoilor reale ale acestora. Agricultura este o ramura importanta a economiei locale, a carei dezvoltare poate contribui substantial la cresterea economica a Romaniei.”, a declarat Madalina Manastire, Director Vȃnzari Corporatii si Managementul Produselor, OTP Bank Romȃnia.
OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.
OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii