Grupul OMV, proprietarul Petrom, angajeaza 1.600 de persoane
Data publicarii: 02-08-2013 | HR/CariereGrupul austriac OMV, proprietarul Petrom, a lansat o campanie de recutare a 1.600 de persoane calificate in domeniul tehnic, ca urmare a dezvoltarii segmentului de explorare si productie, se arata intr-un comunicat al OMV.
Campania de recrutare se va desfasura pana in 2016. Printre persoanele vizate se numara indeosebi specialisti si absolventi ai invatamantului superior, precizeaza reprezentantii grupului.
'OMV se concentreaza pe dezvoltarea sectorului de explorare si productie inca din 2011, fapt ce influenteaza pozitiv piata muncii', a declarat Gerhard Roiss, CEO al OMV, citat in comunicat.
'Pentru a ne atinge obiectivele de dezvoltare, vom avea nevoie de sprijinul a inca 1.600 de angajati. Astfel, suntem interesati sa cunoastem persoane motivate, cu pregatire tehnica, interesate sa lucreze in unele dintre cele mai interesante locuri din lume', a completat Roiss.
Recrutarile vor fi atat la nivel national, cat si international. Noii angajati vor fi persoane cu experienta in domeniu, dar si absolventi ai universitatilor de geostiinte si inginerie petroliera.
'In ultimele luni, OMV a pus bazele unor noi cai pentru dezvoltare prin investitii semnificative in Norvegia si Marea Neagra. Pentru acestea, dar si alte proiecte internationale, compania va recruta noi angajati. In anii urmatori, peste doua miliarde de euro vor fi investiti anual in productia de petrol si gaze naturale', se mai arata in comunicat.
Oficialii OMV mai spun ca, in Marea Neagra, grupul dezvolta in prezent 'ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare descoperire de gaze naturale din istoria companiei'.
De asemenea, OMV este partener in dezvoltarea campurilor de gaze Aasta Hansteen si Zidane din Marea Norvegiei, activitatile presupunand dezvoltarea unei platforme masive de gaze naturale, de ultima generatie.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice