Romsys devine furnizor de servicii IT agreat al NATO
Data publicarii: 31-07-2013 | IT&CRomsys, membra a holdingului austriac New Frontier Group si unul dintre primii trei integratori din Romania, a devenit furnizor de servicii IT agreat al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Acordul General pentru Comenzi (Basic Ordering Agreement - BOA) fiind semnat recent, la Bruxelles. In calitate de semnatara a acordului BOA, Romsys poate furniza la cerere, in conditii pre-determinate, servicii IT pentru toate statele, organizatiile si institutiile membre NATO.
Acordul general a fost semnat de catre Razvan Olteanu, Deputy CEO Romsys (foto dreapta) si Philip Chulick, Principal Contracting Officer (foto stanga) in cadrul Agentiei pentru Comunicatii si Informatii a NATO (NATO Communications and Information Agency - NCIA), in prezenta Katharinei Schwartz, coordonator al programului BOA.
"Semnarea acordului BOA si includerea Romsys pe lista de furnizori agreati ai NATO reprezinta confirmarea gradului ridicat de expertiza al consultantilor nostri si nivelul inalt de calitate al serviciilor furnizate de catre companie si, totodata, deschide oportunitati comerciale in toate statele membre ale organizatiei internationale”, a declarat Razvan Olteanu.
Acordul BOA a fost negociat intre Romsys si Agentia pentru Comunicatii si Informatii a NATO in concordanta cu prevederile si procedurile de achizitie acceptate de catre NATO, fiind astfel pre-stabilite serviciile care pot fi asigurate, conditiile contractuale, precum si preturile aferente serviciilor furnizate.
Odata incheiat acordul BOA, descrierea Romsys, impreuna cu oferta comerciala, este distribuita membrilor NATO, astfel incat, orice client interesat de achizitia de servicii IT poate solicita companiei detalii suplimentare sau poate initia procedura de achizitie.
Printre avantajele si beneficiile includerii Romsys pe lista furnizorilor agreati ai NATO se numara cresterea numarului de potentiali clienti, facilitarea negocierilor si a contractarilor, aceste etape fiind standardizate, precum si transparentizarea procedurilor de achizitie.
"Pe lista furnizorilor NATO, Romsys se va diferentia in primul rand prin gradul mare de inovare al solutiilor din portofoliu si prin echipele de proiect, foarte bine pregatite si specializate. In plus, aceasta nominalizare va contribui la cresterea competitivitatii Romsys, deoarece ne adresam unei piete globale”, a incheiat Razvan Olteanu.
Pe piata locala, Romsys se numara printre primii furnizori de servicii IT care a dezvoltat proiecte in domeniul apararii si securitatii, deruland peste 15 proiecte de anvergura in cadrul ministerelor de resort, dintre care se remarca Centrul Operational pentru Suveranitate Aeriana, Sistemul Informativ pentru Prelucrarea Planurilor de Zbor sau Sistemul Informatic pentru Asistarea Activitatilor la Brigada.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani