Care este cel mai mare salariu din Bucuresti

Data publicarii: 27-06-2013 | HR/Cariere

Cel mai mare salariu din Bucuresti a fost incasat anul trecut de un angajat din Sectorul 1 care lucreaza in domeniul dezvoltare imobiliara, asta in ciuda faptului ca piata imobiliara nu mai inregistreaza acelasi succes ca inainte de declansarea crizei financiare.

Cel mai bine platit salariat din Capitala a castigat anul trecut 9.082.747 lei brut, potrivit ultimelor date disponibile la Directia Generala de Finante Publice a Municipiului (DGFPM) Bucuresti si prezentate de B365.ro.

Conform specialistilor, cel mai bine platit salariat din Capitala ar putea fi un expat dintr-o companie de dezvoltare imobiliara sau un broker conectat la piata imobiliara.

Pe locul al doilea in topul celor mai mari salarii din Bucuresti se afla un angajat care se ocupa de alte activitati de intermedieri monetare. Acesta a avut, anul trecut, un salariu brut de 5.983.654 lei, adica in jur de 112.000 euro pe luna.

Locul al treilea in clasamentul celor mai mari salarii ii revine unui angajat al unei firme ce executa lucrari de instalatii electrice. Salariul sau a fost, anul trecut, de 4.845.993 lei, inainte de impozitare, adica aproape 91.000 de euro pe luna.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: