Volksbank finanteaza IMM-urile pe baza contractelor cu partenerii de afaceri

Data publicarii: 27-06-2013 | Finante-Banci

Volksbank lanseaza 'Creditul Partener', o noua solutie de finantare pe termen mediu destinata, in principal, IMM-urilor care activeaza in domeniul productiei sau al distributiei. Principala noutate este posibilitatea de a aduce in garantie veniturile viitoare din contractele cu clientii.  

Creditul Partener poate fi accesat pe o perioada de pana la 3 ani, in primul an linia de finantare avand caracter reutilizabil (revolving), fara rambursari ale sumei imprumutate/utilizate, iar in urmatorii ani, rambursarea facandu-se in rate lunare egale. 

Companiile pot imprumuta pana la dublul cifrei de afaceri medii lunare, suma accesata fiind diferita in functie de marimea afacerii, respectiv: 

  • 167.000 de Lei in cazul companiilor cu cifra de afaceri anuala mai mica de 1.000.000 Lei/an 
  • 1.000.000 de Lei in cazul companiilor cu cifra de afaceri mai mare de 1.000.000 de Lei/an

Creditul Partener beneficiaza de o dobanda anuala avantajoasa, clientul putand alege intre dobanda fixa, incepand de la 12,90% pe an, sau dobanda variabila, incepand de la ROBOR 3M+4,2%. 

"Timpul si siguranta afacerii reprezinta elemente cheie in procesul de derulare a activitatii curente a unei companii. Creditul Partener vine sa asigure evitarea blocajelor de cashflow, utilizarea optima a resurselor financiare, umane si de timp. Credem in solutii financiare optime pentru companiile care doresc sa-si consolideze relatiile cu partenerii de afaceri, declara Anca Balasu, Manager Dezvoltare Produse Persoane Juridice in cadrul Volksbank Romania.

Mai mult decat atat, toti clientii care acceseaza noul produs de creditare beneficiaza de ZERO comisioane de acordare si administrare.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: