UNSAR organizeaza cea de-a doua editie a Conferintei Asiguratorilor din Romania

Data publicarii: 20-06-2013 | Finante-Banci

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) organizeaza joi cea de-a doua editie a Conferintei Asiguratorilor din Romania, eveniment care isi propune sa ofere o viziune de ansamblu asupra viitorului industriei asigurarilor din tara noastra.

Conferinta se va desfasura in cadrul a doua sesiuni de lucru, cu sprijinul, in calitate de lectori-invitati, a unor personalitati marcante din domeniile financiar si de asigurari, atat din tara cat si din strainatate. 

Prima sesiune va fi dedicata dezbaterilor privind noile evolutii legate de trecerea la supravegherea integrata a institutiilor financiare nebancare si infiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara. 

Cea de-a doua sesiune va fi dedicata analizei proiectului noii legi privind malpaxis-ul medical, proiect ce urmeaza sa intre in curand in dezbatere publica. Participantii vor incerca sa identifice implicatiile noilor prevederi legale asupra industriei asigurarilor si sa dezbata aspecte ale colaborarii dintre medic-pacient-asigurator in rezolvarea cazurilor de malpraxis.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: