Deloitte anunta o noua sesiune de aplicatii in cadrul programului EU Gateway
Data publicarii: 12-06-2013 | AfaceriCompaniile romanesti din domeniul Tehnologiilor de Constructii pot aplica pentru o misiune economica in Japonia
Programul EU Gateway continua cu sesiunea de aplicari pentru companii specializate in tehnologii utilizate in domeniul constructiilor, care vor sa patrunda pe piata din Japonia. Termenul limita de aplicare este 28 iunie 2013, iar misiunea economica este programata in perioada 2-6 decembrie 2013.
"Programul EU Gateway reprezinta o oportunitate pentru firmele romanesti specializate in tehnologii utilizate in domeniul constructiilor, care pot beneficia, prin intermediul acestuia, de sansa de a patrunde pe piata nipona”, spune Ioana Vadan, Business Analyst in cadrul Deloitte Consultanta, coordonatorul acestei etape din program.
Programul EU Gateway a fost initiat de catre Comisia Europeana si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, pana in 2014.
Procesul de aplicare consta in doua etape. Pentru inceput, companiile completeaza un formular exprimandu-si interesul fata de proiect, urmand ca analistii Deloitte sa determine gradul de eligibilitate al companiei. Daca firmele corespund cerintelor, trec la a doua faza, completand un formular de aplicare. Intregul proces se desfasoara online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistenta din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptarii in acest program.
Companiile eligibile trebuie sa aiba sediul in Uniunea Europeana si sa aiba o activitate pe piata de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar, precum si o cifra de afaceri si un numar de angajati suficient de mare astfel sa poata sustine intrarea pe piata din Japonia. Companiile trebuie de asemenea sa faca dovada unui portofoliu de cooperare la nivel international si sa aiba o strategie de afaceri solida pentru penetrarea pietei asiatice. Pentru o cat mai buna derulare a programului, principalii factori de decizie din cadrul companiilor participante trebuie sa fie vorbitori fluenti de limba engleza.
Mai multe informatii legate de programul EU Gateway pot fi gasite pe site-ul www.eu-gateway.eu sau la adresele de e-mail: ivadan@deloittece.com si warsawoffice@eu-gateway.eu . Operatori ai programului din fiecare tara membra sunt disponibili pentru a oferi informatii suplimentare asupra programului si a evenimentelor ce vor fi organizate.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani