Cafeneaua Veche si People Public Relationships Agency, Aur la Sabre Awards 2013

Data publicarii: 03-06-2013 | Media


Campania de relansare a Cafenelei Vechi fost desemnata castigatoare la categoria Food Service

Aseara, la Barcelona, campania de relansare a Cafenelei Vechi semnata de People Public Relationships Agency a castigat Aurul la categoria Food Service in cadrul galei de premiere a Sabre Awards. People Public Relationships Agency a concurat pentru titlu alaturi de cele mai apreciate agentii de PR din EMEA si branduri internationale precum STARBUCKS, SUBWAY sau McDonald's.

In cadrul proiectului, People Public Relationships Agency a avut mai mult decat rolul unei agentii de comunicare, ci a fost un adevarat consultant de business. Pentru a readuce la viata atmosfera de altadata a Cafenelei Vechi, in spiritul celor 200 de ani de istorie, agentia a planificat in cel mai mic detaliu fiecare element - de la redecorarea interiorului si schimbarea meniului, pana la campania de PR tesuta in jurul celebrarii a doua secole de existenta. In implementarea campaniei, echipa People a colaborat cu agentia de advertising Gavrila si Asociatii pentru componenta de creatie si branding.

"Aplauzele primite aseara La Barcelona, din partea elitei PR-ului european din Orientul Mijlociu si Africa, ne intaresc convingerea ca People Public Relationships Agency trebuie sa continue sa fie mai mult decat un consultant de comunicare. People este si va ramane un partener de business”, a declarat Tudor Daescu, Managing Partner la People. "Sunt foarte mandru pentru recunoasterea pe care doua branduri romanesti, Cafeneaua Veche si People, au primit-o din partea unor nume extrem de puternice in comunicare.”

"Am primit vestea acestei reusite cu mare bucurie, iar mandria pe care o simt este cu atat mai mare cu cat un brand romanesc incarcat cu istorie si foarte drag mie a ajuns atat pe buzele celor din Barcelona, dar si din Londra”, a declarat Robert Dumitru, proprietarul Cafenelei Vechi, aflat la studii in Marea Britanie. "Castigarea Aurului la cel mai important festival european de PR de catre business-ul pe care il detin este un pas urias pentru mine, ca student la European School of Economics, dar si pentru brandurile romanesti, care isi castiga locul binemeritat pe harta internationala a business-urilor de succes.” 

Despre People Public Relationships Agency

People Public Relationships Agency este o agentie ce ofera servicii de PR si digital, cu birouri in Bucuresti si Sofia, iar de la inceputul lui 2013 a devenit parte a grupului Millenium People. In Romania, printre brandurile din portofoliul People se numara Logitech, Philips, AOC, Vans, Garmin/ Sheba Distribution, Vespa, Niro Investment Group si Grand Cinema Digiplex.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: