Banca Comerciala Carpatica aduce internet banking-ul pe mobil
Data publicarii: 26-03-2013 | Finante-Banci
Clientii Bancii Comerciale Carpatica, utilizatori de smartphone-uri, au, incepand de astazi, acces la o interfata noua, suplimentara, a serviciului internet banking BCC e-SMART, dedicata si optimizata pentru acest tip de terminale.
In functie de versiunea de browser folosita, clientii internet banking vor beneficia de servicii corespunzatoare: o interfata dedicata accesarii platformei internet banking de pe o statie de lucru (PC/desktop/laptop), respectiv o interfata vizuala destinata ecranelor de dimensiuni mai mici, ale smartphone-urilor. Accesul la functii de baza precum vizualizarea statusului conturilor si efectuarea de operatiuni este acum mult mai facil, iar platforma BCC e-SMART Mobile este disponibila, gratuit, oricarui client care detine un abonament de internet banking de la Banca Comerciala Carpatica si care doreste mobilitate si confort prin accesarea acestuia 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana fara a fi nevoit sa se deplaseze la sediul bancii. Mai mult, pentru tranzactiile efectuate beneficiaza de o reducere de 35 % din tariful perceput la ghiseu.
"Aceasta inovatie este parte din strategia noastra de imbunatatire a platformei internet banking, de crestere a calitatii si simplificare a serviciilor oferite si reprezinta prima etapa dintr-un proiect mai amplu, care va aduce un plus de utilitate si de valoare serviciilor oferite de banca. BCC e-SMART Internet Banking Mobile a fost gandit si conceput din dorinta de a tine pasul cu dezvoltarea tehnologiei si cu un profil al consumatorului din ce in ce mai exigent, care se afla in continua miscare. Platforma este usor de folosit, nu necesita instalare si se incarca automat atunci cand accesezi serviciul internet banking de pe un browser mobil cum ar fi Apple Safari sau Google Chrome. Este o forma vizuala moderna optimizata pentru smartphone-uri, clientii avand posibilitatea utilizarii acesteia intr-un mod extrem de simplu, fara a fi nevoie de elemente suplimentare sau de instalarea pe telefon mobil a unei aplicatii. Ii invitam si ii asteptam pe clientii nostrii sa utilizeze cu succes serviciile oferite de noi”, declara Georgiana Coanda, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.
Utilizand platforma BCC e-SMART Mobile, pe langa posibilitatea efectuarii de operatiuni, clientii pot localiza rapid cele mai apropiate bancomate, automate de schimb valutar si, de asemenea, pot localiza unitatile teritoriale ale bancii. In plus, interfata "mobile" a BCC e-SMART are si functii secundare, cum ar fi primirea si vizualizarea de alerte sau trimiterea de mesaje catre Banca Comerciala Carpatica.
Alaturi de facilitatile oferite de aceasta platforma, unul dintre aspectele importante vizate de Banca Comerciala Carpatica urmareste si protejarea conturilor clientilor. "Securitatea conturilor clientilor nostri este unul dintre aspectele esentiale pe care le-am luat in calcut in momentul dezvoltarii aceastei platforme”, completeaza Georgiana Coanda director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica. Noua interfata pastreaza elementele de securitate cu care clientii nostri s-au familiarizat deja, astfel incat accesul in sectiunile protejate se face, bineinteles, doar dupa parcurgerea etapelor de identificare si autentificare, in mod similar cu mecanismul utilizat si pe platforma deja clasica (PC). Sectiunile cu informatii de interes public (cursuri valutare, retea unitati, contacte) nu necesita autentificare.
Pentru utilizarea aplicatiei, dispozitivele mobile trebuie sa aiba instalate minim urmatoarele versiuni de sisteme de operare: Android 2.3, IOS 4, BB Tablet OS 1 sau BB OS 6+. Pentru activarea accesului la platforma mobile a aplicatiei BCC e-SMART, clientii bancii se pot prezenta la oricare dintre unitatile teritoriale sau pot apela serviciul Infoline la nr. 0800807807. Informatii suplimentare se regasesc si pe pagina web a bancii www.carpatica.ro.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii