S-a lansat Adobe Acrobat 8
Data publicarii: 26-10-2006"Prezenta noastra in Romania nu este intamplatoare" a declarat dl. Selami Gül, Adobe Regional Manager South Eastern Europe & Turkey. "Romania este o prioritatea pentru Adobe datorita potentialului de dezvoltare si oportunitatilor pe care le ofera viitoarea integrare in Uniunea Europeana. Mai mult, achizitia companiei Interakt din acest an permite cresterea in continuare a zonei de dezvoltare pentru Adobe si datorita bunei pregatiri a programatorilor romani si apropierii culturale fata de tarile din UE" a mai adaugat oficialul Adobe.
Adobe Systems a introdus programul Adobe® Acrobat® 8 pentru a furniza personalului din domeniul IT instrumente inovatoare pentru comunicarea si colaborarea cu incredere dincolo de limitele sistemelor de operare, ale aplicatiilor si a firewall-urilor. Cu Acrobat 8, profesionistii din domeniu pot utiliza mai eficient informatiile bogate, de mare valoare din formularele si documentele PDF, precum si directiona activitatea spre punctul final folosind programul omniprezent si gratuit Adobe Reader®.
Bazandu-se pe traditia de peste un deceniu a companiei Adobe in domeniul documentelor digitale, Acrobat 8 scoate la iveala un set cu adevarat cuprinzator de caracteristici pentru lucrul cu documentele PDF, in cadrul unei experiente moderne si elegante a utilizatorului.
Interfata adaptata cu utilizatorul permite in egala masura utilizatorilor incepatori si profesionistilor sa exploreze puterea programului Acrobat prin efectuarea cu usurinta a celor mai importante sarcini. Capacitatea de a incepe activitati comune - precum combinarea, semnarea si protejarea fisierelor PDF, interactiunea cu formularele PDF, examinarea si lucrul in comun cu documentele sau initierea unei conferinte Web in timp real - este posibila prin intermediul unui singur clic.
"Sute de milioane de utilizatori de Acrobat si Adobe Reader considera PDF ca pe un format de incredere, care permite transferul documentelor de la o firma la alta si sa acopere golul dintre digital si tipar" a afirmat Tom Hale, senior vice president, Knowledge Worker Business Unit, Adobe. "Cu Acrobat 8, Adobe permite personalului IT sa foloseasca generatia urmatoare de documente electronice pentru a facilita lucrul in echipa cu oamenii, ideile si informatiile, independent de mult prea cunoscutele restrictii legate de sistemul de operare si de platforma. Cu ajutorul Acrobat Connect, lucrul in echipa poate fi extins la stabilirea usoara si rapida a unei legaturi in timp real, prin Web."
Linia de produse Acrobat 8 introduce numeroase inovatii majore in domeniul colaborarii in lucrul cu documente, al reutilizarii continutului documentului PDF, al formularelor PDF, al "impachetarii" documentelor multiple si al controlului informatiilor sensibile. De exemplu, examinarile partajate fac colaborarea posibila pentru practic oricine are acces la un folder de retea partajat si la Adobe Reader 2. Un participant la o examinare partajata poate vedea comentariile postate de altii, poate urmari starea examinarii si poate lucra chiar si atunci cand nu este conectat - ceea ce reduce activitatile redundante si permite grupurilor mari sa colaboreze intr-o maniera mai eficienta. De asemenea, Acrobat 8 permite exportarea continutului PDF in formate populare, pentru a permite reutilizarea si modificarea destinatiei acestuia.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani