Banca Romaneasca si fundeal.ro au lansat un parteneriat pentru cultura
Data publicarii: 18-01-2013 | Finante-Banci
• Platiti cu orice card Banca Romaneasca biletele la spectacole si evenimente culturale si beneficiati de reduceri substantiale!
Orice card Banca Romaneasca ii aduce posesorului, incepand cu 16 ianuarie, o reducere suplimentara de 10% la plata biletelor in sectiunea "Evenimente” a site-ului www.fundeal.ro (http://www.fundeal.ro/evenimente/), ca urmare a parteneriatului exclusiv dintre banca si site-ul de reduceri. De asemenea, in virtutea aceluiasi parteneriat, toti cei care achizitioneaza bilete de pe sectiunea "Evenimente” a site-ului beneficiaza de un pret redus cu pana la 50% fata de cel de la casa de bilete, la evenimente sustinute de Banca Romaneasca.
Sub sloganul "Alege card, primesti cultura!”, Banca Romaneasca sustine sectiunea "Evenimente” de pe FunDeal, site-ul numarul 1 de groupbuying din Romania si, implicit, toate ofertele listate in aceasta sectiune, in perioada 16 ianuarie - 15 martie 2013. Prin acest demers, Banca Romaneasca faciliteaza accesul la cultura si ne incurajeaza sa gasim tot mai multe momente pe care sa le petrecem impreuna cu familia si prietenii. De exemplu, pentru un bilet la Concertul Directia 5 - Valentine's Love Story, achizitionat din sectiunea "Evenimente” a site-ului fundeal.ro, veti plati 75 de lei in loc de 150 de lei, daca il achitati cu orice tip de card, si 67,5 lei daca platiti acelasi bilet cu orice card emis de Banca Romaneasca.
"Parteneriatul semnat cu FunDeal are o dubla insemnatate pentru noi. Prin aceasta campanie sprijinim accesul publicului larg la evenimente culturale, prin reducerile pe care le oferim la toate biletele pentru evenimentele prezentate in sectiune. De asemenea, incurajam platile efectuate cu cardul, pe internet. Clientii nostri au inca un beneficiu, concretizat in reduceri suplimentare la biletele pe care le aleg”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv in cadrul Bancii Romanesti.
In sectiunea "Evenimente” a site-ului fundeal.ro sunt puse in vanzare bilete la spectacole de muzica pop, spectacole de teatru si teatru de revista, bilete la film si pentru acces la cele mai cunoscute muzee din Romania.
Despre Banca Romaneasca
Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante care activeaza pe piata din Romania oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia. Cu un capital social de peste 700 milioane lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii, Banca Romaneasca are 20 ani de activitate pe piata bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 99,279% din capitalul social al acesteia.
Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solvabilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% si un minim reglementat de 10%.
In paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichiditati din sud-estul Europei, fiind lider de piata in Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi si cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat in anul 1841 si listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu octombrie 1999, grupul este listat si la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienta de 171 de ani, cu o puternica prezenta internationala prin cele peste 1.700 de unitati bancare.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani