Vedeti cele mai bune oferte la creditele de consum inainte de Craciun
Data publicarii: 07-12-2012 | Finante-Banci
Cumparaturile de Craciun pot fi extrem de costisitoare, dar, daca doriti sa faceti multe cadouri sau sa va luati o minivancanta, puteti incerca sa obtineti un credit. Ziare.com a luat in calcul un credit de 5.000 de lei, pe o perioada de un an.
Oferta cea mai buna din punctul de vedere al dobanzii anuale efectiva (DAE) vine din partea BRD - Societe Generale. Creditul de nevoi personale Expresso de iarna are DAE de 12,12 la suta, iar banca nu percepe comision de acordare.
Ratele lunare sunt fixe, ridicandu-se la 440,2 lei, in timp ce suma totala de rambursat este de 5.316,2 lei.
Banca Transilvania are o DAE de 12,70 la suta pentru creditul de nevoi personale Practic BT, cu virare salariu. De aceasta oferta pot beneficia, totusi, doar clientii care au nevoie de o refinantare a unui credit acordat dupa 31 octombrie 2011.
Venitul minim necesar pentru primirea acestui credit este de 1.144,4 lei, potrivit calculelor Conso, iar gradul maxim de indatorare poate fi incadrat intre 45 si 70 la suta, in functie de venituri si analiza scoring.
In total, veti avea de rambursat 5.330,9 lei, rata lunara fixa fiind de 444,2 lei.
La Banca Comerciala Romana, DAE ajunge la 13,25 la suta, pentru creditul Divers (cu virarea venitului). Totusi, in functie de analiza de scoring, dobanda poate ajunge si la 19,9 procente.
Gradul de indatorare poate fi intre 52 si 65 la suta, iar venitul minim pentru a obtine acest imprumut este de 1.146,8 lei. Rata este fixa, de 445,5 lei/luna, iar suma totala de rambursat ajunge la 5.345 de lei.
O dobanda anuala efectiva de 13,85 de procente este oferita la creditul de nevoie personale de la Volksbank. Ratele sunt de 446,6 lei, iar suma de rambursat de 5.359 de lei. Venitul minim necesar, in acest caz, este de 1.149,1 lei.
La OTP Bank DAE ajunge la 14,68 la suta, iar dobanda lunara este variabila, calculata in functie de indicele Robor la trei luni, plus 7,88 la suta.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman