Cristian Sima: Am plecat din tara fara sa spun nimanui. Eram urmarit, am primit nenumarate amenintari

Data publicarii: 29-11-2012 | Bursa

Cristian Sima, fostul director general al Bursei din Sibiu, a declarat ca a parasit tara din cauza nenumaratelor amenintari pe care le-a primit, potrivit b1.ro.

"Am fost amenintat sa vand tot si sa plec din tara. La o saptamana dupa AGA, eu trebuia sa ma duc sa semnez ca dau terenuri, case, apartamente, tot ce aveam, actiuni la WBS Romania, sa-i conving pe actionari sa vanda actiunile pe nimic, adica sa le dea pe nimic, actiunile de la bursa de la Sibiu, erau milioane de actiuni si acolo, practic tot. Aveam urmatorul lucru: Sa ma opun la asa ceva si sa raman in Romania, ori nu m-am opus si am spus da, va semnez luni (...) Eu la 5 dimineata, fara sa spun nimanui, m-am urcat in avion, am venit in Elvetia si din Elvetia am plecat in Islanda", a spus brokerul.

Brokerul a spus ca mesajele de amenintare au venit la scurt timp dupa plecarea din Romania. "Ca sa va dati seama ca eram super urmarit, eu am primit primul mesaj de amenintare cand m-am dat jos din avionul de Bucuresti. Eu am plecat la ora 6 dimineata din Bucresti, la 8 cand m-am dat jos deja aveam mesajul de amenintare 'o sa te gasim oriunde'. Si amenintarile nu mi le-a faacut Radu Dimofte, ci oamenii lui. Acolo exista Renatu Neagoe, care mi-a facut nenumarate amenintari".

Sursa: Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: