Prime de Craciun de 730 de lei pentru cei 19.000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia

Data publicarii: 29-11-2012 | HR/Cariere

Cei 19.000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia vor primi prime de Craciun in valoare de 730 de lei fiecare, desi prevederile contractuale initiale erau de 600 de lei.

Directorul general al CEO, Laurentiu Ciurel, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca valoarea primelor a crescut intrucat unitatea are sume necheltuite la final de an in fondul de salarii, iar in urma negocierilor cu sindicatele administratia a decis sa majoreze sumele oferite angajatilor de sarbatori.

"Erau valori diferite prevazute in contractele colective de munca existente la unitatile care au format in vara actualul CEO si, acum, dupa ce am facut unificarea, am constatat ca la final de an mai era un fond de 3 milioane de lei ramas necheltuit. Pentru ca exista aceasta posibilitate, am convenit sa uniformizam valoarea primelor si sa le si marim in limita fondurilor existente", a spus Ciurel.

Directorul general a mai afirmat ca fiecare angajat al Complexului Energetic Oltenia va primi o prima de 730 de lei, la care se adauga 150 de lei pentru fiecare copil al salariatilor.

Complexul Energetic Oltenia are 19.000 de angajati si a fost infiintat in vara prin fuziunea dintre termocentralele din Oltenia si a exploatarilor miniere de lignit, in componenta noii structuri intrand fosta Societate Nationala a Lignitului Targu Jiu, precum si complexele energetice de la Turceni, Rovinari si Craiova.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: