FPTR lanseaza programul O saptamana la Munte, la preturi de la 158 lei pentru cinci nopti

Data publicarii: 24-10-2012 | Turism

Romanii pot petrece un sejur la munte, la preturi cuprinse intre 158 si 358 lei, in perioada 22 octombrie - 14 decembrie 2012, prin programul "O saptamana la Munte", se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

FPTR si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism continua, astfel, programul "O saptamana la Munte". Turistii vor plati, pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, 158 lei pentru cazare la hotel, vila-cabana de 2 stele, 258 lei, pentru cazare la hotel, vila-cabana de 3 stele sau 358 lei pentru cazare la hotel, vila de 4 stele. 

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada octombrie - decembrie 2012 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit). 

Tarifele practicate prin acest program sunt cu 60-70% mai mici decat cele din perioada verii. Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor. Pana in prezent, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele noua serii circa 4.500 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase. 

Programul este destinat cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru romani. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: