Petrom IEFTINESTE CARBURANTII

Data publicarii: 24-10-2012 | Auto

Reprezentantii Petrom, cel mai mare distribuitor de carburant din Romania, vor ieftini carburantii in cursul noptii de marti spre miercuri. "Ieftinirea este cu 9 bani pentru benzina si cu 3 bani pentru motorina", au declarat pentru gandul reprezentantii companiei.

Acestia ne-au mai explicat si ca motivul pentru care s-a luat hotararea scaderii preturilor carburantilor la statiile Petrom a fost "evolutia cotatiilor internationale care, in acest caz, au scazut".

Daca marti, litrul de benzina standard se vindea la pompenele statiei Petrom de pe strada Gheorghe Patrascu, din sectorul 3 al Capitalei, cu 6,03 lei, incepand de miercuri, soferii vor putea sa cumpere aceeasi cantitate de benzina pentru suma de 5,94 lei. De la aceeasi benzinarie bucurestenii pot cumpara, incepand de maine, litrul de motorina cu 6,15 lei, fata de 6,18 lei in prezent.

In momentul de fata, la statia Petrom de pe strada Mihai Eminescu, din sectorul 2 al Bucurestiului, carburantii se vand cu 6,05 lei/litru, in cazul benzinei, si cu 6,28 lei/litru, in cazul motorinei. Incepand din aceasta noapte, preturile vor scadea la 5,96 lei/litru, in cazul benzinei, respectiv la 6,25 lei/litru in cazul motorinei.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: