Servicii si produse telecom de la EuroGSM prin CardAvantaj

Data publicarii: 02-10-2012 | Finante-Banci

CardAvantaj, cel mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda din Romania, a extins reteaua partenerilor sai prin EuroGSM, unul dintre cei mai puternici retaileri telecom de pe piata locala. Astfel, orice detinator de CardAvantaj care va achizitiona produse in valoare de minim 100 de RON din oricare dintre cele 20 de locatii EuroGSM incluse pentru inceput in aceasta colaborare vor putea beneficia de rate fara dobanda. Pentru achizitiile mai mici de 100 de RON CardAvantaj va avea functionalitatea unui card de credit traditional.

"In contextul unui interes ridicat al consumatorilor pentru produsele telecom de ultima generatie avem convingerea ca, impreuna cu EuroGSM, venim in intampinarea posesorilor de CardAvantaj care isi doresc cele mai noi echipamente si servicii din acest domeniu”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer la Credit Europe Bank.

"Prin intermediul colaborarii cu Credit Europe Bank urmarim sa diversificam modalitatile de plata si sa facem accesibile clientilor produse precum smartphone-uri si tablete. In prima instanta demaram acest proiect in 20 de magazine, iar in functie de interesul manifestat de clienti, vom analiza posibilitatea de a-l extinde la nivel national”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al EuroGsm.

Pentru a consulta lista completa de parteneri CardAvantaj accesati www.cardavantaj.ro 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: