Call Center dedicat asigurarii locuitei
Data publicarii: 11-09-2012 | Finante-Banci
Incepand de astazi, toti romanii care vor sa inteleaga cum functioneaza noul sistem de asigurari pentru locuinte si ce obligatii legale exista, au la dispozitie o linie telefonica gratuita ce poate fi apelata la numarul 037 22 22 300.
Serviciul este 100% gratuit si poate fi utilizat fara niciun fel de obligatie de catre oricine, nu doar de clientii Asigura.ro, in intervalul Luni-Vineri, intre orele 9:00 - 18:00.
"Vrem sa dam tuturor celor interesati ocazia de a intelege ce au de facut ca urmare a modificarii legislatiei privind asigurarile de locuinte - fara nicio obligatie din partea lor”, spune Razvan Pavel, directorul general al portalului Asigura.ro.
Reamintim faptul ca, incepand cu data de 1 septembrie a.c., este obligatorie incheierea unei polite de asigurare pentru toate cladirile cu destinatie de locuinta. Aceasta polita obligatorie se numeste PAD si acopera doar 3 riscuri catastrofale: inundatie, cutremur si alunecare de teren, fiind emisa de o companie de asigurare cu statut special - PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor). Politele PAD ofera o acoperire de maximum 20.000 euro, ceea ce in majoritatea cazurilor este mult sub valoarea reala a unei locuinte.
In acest context, specialistii Asigura.ro recomanda ca toate proprietatile care valoreaza mai mult decat aceasta suma asigurata prin PAD sa fie asigurate si printr-o polita facultativa. Aceasta acopera si multe alte riscuri suplimentare, spre deosebire de polita obligatorie: incendii, explozii, furturi - chiar si daunele produse vecinilor etc.
Prin intermediul Asigura.ro se pot incheia imediat atat asigurari obligatorii PAD cat si toata gama de asigurari facultative pentru locuinte.
Despre noi:
Asigura.ro este cel mai vechi site de asigurari online din Romania. Aici, oricine este interesat de achiziṭionarea unei asigurari poate compara rapid preṭurile oferite de companiile de asigurare si incheia o polita in doar cateva minute.
Portalul Asigura.ro este operat de catre NETRISK Romania, subsidiara a companiei Netrisk.hu, primul si cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria. Netrisk.hu este, totodata, si cel mai mare broker traditional de asigurari auto din Ungaria, avand peste 800.000 de clienti.
Compania este detinuta de Enterprise Investors, un puternic fond de investitii cu participatii importante in peste 120 de proiecte din Europa Centrala si de Est.
NETRISK Romania detine si opereaza Asigura.ro, cel mai vechi si mai dinamic portal de asigurari din Romania.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman