Xerox lanseaza Mobile Scanner in Romania, primul scaner mobil wireless

Data publicarii: 04-09-2012 | IT&C

Xerox lanseaza pe piata locala primul scaner color Xerox Mobile Scanner, mobil, extrem de flexibil, care scaneaza si trimite wireless imagini JPEG si fisiere in format PDF direct catre computer, telefoane mobile si tablete.

Utilizand o aplicatie mobila gratuita, noul scaner comunica direct, prin wireless, cu PC, Mac si dispozitive ce ruleaza Android si iOS, avand posibilitatea de a trimite fisiere chiar si in cloud. 

Xerox Mobile Scanner este un scaner de mici dimensiuni (2 x 2.75 x 11.5 cm), care include un memory card de 4 GB Eye-Fi SD, husa, acumulator si incarcator. 

Scanerul mobil este extrem de simplu de utilizat: se apasa un singur buton, se selecteaza formatului dorit (PDF sau JPG) si se insereaza documentul. Tehnologia brevetata AutoLaunch detecteaza imediat pagina si incepe sa o scaneze. 

"Mobile Scanner ofera o modalitate rapida si convenabila de scanare si trimitere a documentelor, atunci cand te afli in afara biroului”, spune Bogdan Ghetau, Office Solutions Product Manager, Xerox Romania. "Sa presupunem ca lucrati in cadrul firme de asigurari care utilizeaza numeroase documente in comunicarea cu clientii, iar dumneavoastra sunteti in majoritatea timpului in afara biroului. Un coleg poate avea nevoie urgenta de o copie a unei prezentari sau a unor acte pentru un client. Singurul exemplar al prezentarii sau actele in original sunt la dumneavoastra si nu va aflati in acel moment la sediu. Fara sa aveti nevoie de computer sau priza (pentru alimentare), puteti sa folositi noul Xerox Mobile Scanner pentru a scana materialul in format PDF si a-l trimite direct prin wireless in telefonul dumneavoastra mobil. Apoi i-l puteti trimite colegului prin e-mail, in cateva secunde”.

Scanerul a fost realizat in colaborare cu producatorul primului card de memorie wireless, Eye-Fi (http://www.eye.fi). Tehnologia patentata functioneaza cu retelele wireless pentru a transmite automat fotografii de la o camera digitala catre destinatii online, in-home (in interiorul casei) sau catre spatii comerciale.  

Xerox Mobile Scanner este disponibil imediat pe piata locala prin partenerii si ressellerii autorizati Xerox Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: