Ce banci angajeaza si ce posturi sunt disponibile in aceasta perioada

Data publicarii: 04-09-2012 | HR/Cariere

BCR, Banca Transilvania, Millennium si Banca Romaneasca recruteaza de la personal de front-office la directori de unitate, in aceasta perioada. Citeste intr-un material ECONOMICA.NET ce vor recrutorii de la candidati, unde sunt disponibile posturile si pana cand mai poti trimite candidaturile la posturile ofertate de angajatori.

BCR are 49 de posturi deschise la nivel national pentru care face angajari, in aceasta perioada. Printre posturile deschise acum la BCR se numara cea de analist de resurse umane, consilier clienti retail, microintreprinderi, director executiv de unitate, operator ghiseu bancar, coordonator echipa administrare baze de date. Puteti consulta aici lista completa a posturilor vacante la BCR.

Lista completa a posturilor vacante la BCR, aici.

Banca Transilvania recruteaza in aceasta perioada pentru urmatoarele posturi: administrator de baza de date Oracle la Cluj, auditor intern tot la Cluj, inginer de sistem in informatica la Timisoara si Brasov, ofiter front office la Cluj, la Bucuresti, la Predeal si nu in ultimul rand consilier juridic la sucursala din Valcea.

Ce posturi sunt vacante la Millennium Bank

Millennium Bank recruteaza un application developer in Bucuresti,  in aceasta perioada. Candidatul ideal are o diploma in Telecomunicatii sau Automatica, e bun vorbitor de limba engleza, are minimum 2 ani experienta intr-o pozitie similara, are expertiza solida in C#, .net Framework, ASP.net, T-SQL, are experienta de munca in XML, OOP/OOD si nu in ultimul rand este flexibil, orientat catre clienti si proactiv. Pana pe 22 septembrie puteti aplica la acest post. Amanunte, aici. 

Banca Romaneasca mai recruteaza in aceasta perioada pe postul de reporting sector supervisor in sectorul 2 al Capitalei, aflam din anuntul de recrutare. Candidatul ideal a absolvit studii superioare economice, statistica sau cibernetica, are minimum 3 ani experienta in sistemul bancar si stie reglementarile BNR. Alte detalii despre profilul candidatului ideal, aici.

Integral in Economica.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: