Ce masuri anunta BNR in draftul scrisorii de intentie catre FMI

Data publicarii: 04-09-2012 | Finante-Banci

Banca Nationala a Romaniei va pune la punct in perioada urmatoare planuri de urgenta detaliate pentru situatiile care ar putea interveni, se arata in draftul scrisorii de intentie care va ajunge la boardul Fondului Monetar International.

Banca-punte nu va fi pana la urma pusa pe picioare in Romania, se mai arata in draftul scrisorii de intentie care urmeaza sa fie trimisa boardului Fondului Monetar, potrivit hotnews.ro.

Institutia condusa de Mugur Isarescu va pune la punct in perioada urmatoare planuri de urgenta detaliate pentru situatiile care ar putea interveni. De asemenea, "orice modificari ale masurilor adoptate in 2011 pentru a limita creditarea in valuta acordate populatiei expuse riscului valutar vor fi convenite cu FMI si CE, iar pentru a pastra disciplina creditarii si pentru evitarea hazardul moral, ne vom abtine de la adoptarea de initiative legislative (de exemplu, propuneri privind legea falimentului personal si legea privind recuperarea debitelor sau privind modificarea Ordonantei 50/2010", se mai spune in documentul citat.

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: