Concedierile de la TVR incep miercuri

Data publicarii: 04-09-2012 | Media

Conducerea SRTv va solicita, miercuri, deschiderea dialogului cu partenerii sociali, consultarile urmand sa vizeze "diminuarea consecintelor concedierilor colective si stabilirea echitabila a criteriilor de selectie" a personalului necesar functionarii TVR in noua structura organizatorica.

Potrivit unui comunicat, conducerea executiva a Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a stabilit, luni, primele actiuni din calendarul de punere in aplicare a Programului de redresare economica a TVR. Acesta a fost aprobat de Consiliul de Administratie (CA) al Televiziunii Romane in data de 28 august si a stat la baza memorandumului adoptat in sedinta Guvernului din data de 1 septembrie.

Astfel, in data de 5 septembrie, conducerea SRTv va solicita deschiderea dialogului cu partenerii sociali. Consultarile vor viza diminuarea consecintelor concedierilor colective si stabilirea echitabila a criteriilor de selectie a personalului necesar functionarii SRTv in noua structura organizatorica, se spune in comunicat.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: