BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE ANUNTA FINALIZAREA PROIECTULUI 'EDUCATIA MANAGERIALA - FACTOR CHEIE PENTRU CRESTEREA COMPETITIVITATII'

Data publicarii: 31-05-2012 | Finante-Banci

 BRD-Groupe Societe Generale S.A. anunta finalizarea proiectului ”Educatia manageriala - Factor cheie pentru cresterea competitivitatii”, cofinantat din Fondul Social European si bugetul national prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Proiectul s-a desfasurat in perioada iunie 2010 - mai 2012 si a vizat formarea si certificarea unui numar de 713 angajati ai companiei in cadrul unui program recunoscut la nivel national, privind competenta comuna mai multor ocupatii "Management”. Programele derulate au urmarit dezvoltarea unui set de competente transferabile: procesuale, interpersonale si personale.

Dezvoltarea competentelor si cresterea gradului de adaptabilitate profesionala ale angajatilor companiei au avut ca obiectiv contributia pe termen lung la dezvoltarea resurselor umane la nivel local.

Progamul a constat in mai multe module in cadrul carora participantii au fost antrenati in ample dezbateri teoretice, exercitii practice si studii de caz. In acelasi timp, intre modulele de invatare cursantii au fost implicati in proiecte de grup si individuale, sa lucreze in echipe transversale dar si sa solicite sprijinul managerului direct.

Valoarea totala eligibila a proiectului a fost de 4.691.339,00 RON, din care 2.814.803,40 RON au reprezentat finantare nerambursabila. S.C. BRD-Groupe Societe Generale S.A. a contribuit la proiect cu peste 40% din valoarea acestuia.

"Acest program a venit in completarea strategiei HR de dezvoltare a angajatilor nostri, prin care vizam perfectionarea practicilor si abilitatilor manageriale. Finantarea europeana a crescut amploarea proiectului, facilitand formarea majoritatii colegilor ce ocupa pozitii manageriale. Competentele considerate in cadrul programului au fost numeroase, printre ele numarandu-se planificarea, fixarea obiectivelor, time management, rezolvarea situatiilor dificile, delegarea, leadership-ul, oferirea de feedback constructiv, asumarea responsabilitatii, managementul stressului, pastrarea integritatii si nu numai.

Din feedbackul primit de la colegii nostri, calitatea modulelor de formare, suportul teoretic, dar mai ales interactivitatea, exercitiile individuale si de echipa au fost apreciate.

Proiectul de formare manageriala finantat partial din fonduri europene face parte dintr-un program integrat de training, in care avem o abordare diferentiata in functie de experienta  participantilor. Acesta cuprinde atat formari la nivelul Grupului Societe Generale, cat si specifice, adaptate fiecarui nivel de management (de proximitate, operational, strategic)”, a declarat Adela Jansen, Directorul Executiv de Resurse Umane al BRD Groupe Societe Generale S.A.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: