Cardurile de cumparaturi iti pot reduce pretul produsului cumparat
Data publicarii: 24-04-2012 | Finante-Banci
Cardul de cumparaturi iti reduce pretul
Majoritatea bancilor care emit un card de credit, au combinat cele doua elemente (cheltuieli mari si reduceri) pentru a crea un produs care iti permite sa ai banii necesari si sa beneficiezi de reduceri importante.
Fie ca vrei sa pleci in vacanta, sa cumperi un laptop sau sa achiti nota de plata la restaurant, in functie de partenerii bancii emitente sau la toti comerciantii, beneficiati de reduceri, care pot ajunge la zeci de procente din valoarea tranzactiei.
RBS Bank
Cardurile de credit MasterCard de la RBS Bank va ofera reduceri de pana la 20%, in functie de comerciantul partener, fiind excluse platile efectuate prin internet. Astfel, la achizitiile de peste 10000 lei efectuate in unele locatii ale retelei de bricolaj Dedeman, primiti o reducere de 5%, la Domo achizitiile din magazine beneficiaza de o reducere de 3%, in timp ce platile efectuate in reteaua de magazine Leonardo te premiaza cu o reducere de 10% daca achizitia este mai mare de 500 lei.
In schimb, cardurile de credit sub sigla Visa va aduc un bonus incepand cu 1%, la tranzactii de pana la 1000 lei sau 3% peste 4000 lei, suma maxima care va este returnata de banca fiind500 lei/luna.
Citibank
De un bonus in valoare de 5%, beneficiati in primele 3 luni de la emiterea cardului de credit Citi Value Card de la Citibank, maxim 300 lei/luna, pentru tranzactiile efectuate in supermarketuri, restaurante, baruri, benzinarii si magazine de imbracaminte si incaltaminte. Dupa primele 3 luni, bonusul returnat de banca scade la 2%.
In plus, platile cu cardul de cumparaturi de la Citibank, beneficiaza de reduceri la peste 1200 de comercianti parteneri, printre care: reteaua Hervis Sports cu 5%, restaurantele KFC , rcasuperieftin.ro sau Diverta cu 7%, City Grill cu 5%, Domo cu 3%, sau Paralela 45 cu 4%.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman