Gecad a investit in 3,5 milioane euro in Axigen

Data publicarii: 09-10-2006
Gecad Tehnologies a anuntat, luni, ca a investit in plus 1,5 milioane euro, in primul an de la lansarea aplicatiei de tip server de email Axigen, fata de finantarea initiala de doua milioane euro, a informat un comunicat al companiei. Investitiile din acest prim an au vizat dezvoltarea tehnologica, extinderea canalelor de distributie, promovarea pe piata internationala si dezvoltarea serviciilor de suport, se arata in comunicat. "Am investit foarte mult in aceasta perioada in dezvoltarea tehnologica si in sporirea acoperirii geografice. Astfel, daca in 2005 Axigen era o tehnologie care functiona doar pe sisteme de operare Linux, acum ea poate fi utilizata si de catre firmele care aleg platforme BSD sau Solaris", a declarat Oana Bornaz, CEO Axigen.

Recent Gecad a lansat serviciul FIRsT Support care permite oricarui utilizator AXIGEN, indiferent daca a achizitionat deja aplicatia sau daca se afla doar in perioada de evaluare, sa primeasca suport tehnic non-stop si gratuit.

"In viitorul apropiat pregatim o campanie de testare beta pentru versiunea 2.0 care va aduce multe functii noi, extreme de importante pentru lucrul in companii cu nevoi de comunicare electronica mai complexe. De asemenea, este in dezvoltare si versiunea AXIGEN pentru Windows", a mai spus Oana Bornaz.

Axigen, prima aplicatie de tip server de email dezvoltata in Romania, este distribuita printr-o retea de peste 30 de parteneri, si este utilizata, la un an de la lansare, de companii de pe sase continente, gestionand peste 400.000 de adrese de email, au declarat oficialii companiei adaugand ca pana la sfarsitul anului numarul casutelor postale va depasi 500.000.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: