Italiana Edilizia a finalizat constructia proiectului Clabucet Residence din Predeal
Data publicarii: 30-11-2011 | Turism
Predealul este una dintre principalele destinatii de vacanta pentru romani, atat in sezonul cald cat si in cel rece. Din acest motiv, compania Italiana Edilizia a hotarat sa investeasca in dezvoltarea complexului imobiliar Clabucet Residence, oferind astfel turistilor o alternativa la cazarea in cadrul unitatilor hoteliere.
"Decizia de a investi intr-un complex imobiliar intr-o zona turistica foarte cunoscuta a fost influentata de dorinta de a oferi turistilor posibilitatea de a opta pentru achizitia unei locuinte de vacanta la preturi avantajoase. Cu siguranta este mult mai simplu sa detii propria locuinta intr-o zona turistica, scapand astfel de disconfortul creat de cautarile unei locatii convenabile pentru zilele de concediu”, a declarat Ioana Ciocirlan, responsabil relatii cu clientii pentru Italiana Edilizia.
Situat la aproximativ 600 de metri de Gara Predeal si de centrul statiunii, Clabucet Residence este format din doua cladiri de tip parter + 3 etaje, avand o suprafata construita de 3000 mp.
Potrivit reprezentantilor companiei, Clabucet Residence dispune de 40 apartamente cu suprafete cuprinse intre 58 de metri patrati si 140 de metri patrati. Astfel, in cadrul complexului se regasesc 14 garsoniere (58 - 62 mp), 10 apartamente de 2 camere (60 - 65 mp), 16 apartamente de 3 camere (85 - 140 mp).
"Preturile locuintelor situate in cadrul Clabucet Residence sunt, de asemenea, foarte avantajoase, apartamentele fiind accesibile clientilor cu venituri medii spre ridicate. Astfel, pretul unei garsoniere este de 50.000 euro + TVA, ajungand, pentru un apartament de 106 mp, la 90.000 euro + TVA”, a mai afirmat oficialul companiei.
Sunt puse la dispozitia cumparatorilor 40 de locuri de parcare: 16 in cele doua garaje si 24 in exterior.
Clabucet Residence, locuinte eco in plina natura
Clabucet Residence se face remarcat nu doar prin pozitionare, ci si prin sistemele si materialele folosite ce asigura o eficienta termica ridicata.
"Cand am proiectat acest complex, ne-am stabilit doua obiective principale. In primul rand am dorit sa cream un spatiu confortabil si relaxant, dar si sa folosim materiale naturale biocompatibile, reciclabile, care sa fie in armonie cu mediul si care sa asigure o eficienta termica ridicata, reducand astfel din costurile periodice de intretinere” a declarat Ioana Ciocirlan.
Astfel, fiecare apartament dispunde de un sistem automat de incalzire ce permite fiecarui propietar sa incalzeazca locuinta doar cand doreste. In plus, cladirile din cadrul Clabucet Residence au izolatie termica de tip "palton”, obtinand astfel o protectie omogena si continua pe timp de iarna (cu efect de economisire a costurilor cu caldura), cat si o diminuare considerabila a sarcinii termice (caldura exterioara versus temperatura in apartament) pe timp de vara. Aceasta solutie permite de asemenea, prevenirea aparitiei condensului si a igrasiei.
Izolatia acustica prin montarea unor straturi speciale si a tavanului fals, cat si geamurile cu emisiune scazuta ce au o mare capacitate de izolatie - se numara printre avantajele complexului.
"Calitatea ridicata a materialelor se poate observa si la finisarile interioare. Pardoselile, parchetul, tamplaria si obiectele sanitare sunt si ele extrem de importante, asa ca am ales doar produse ce pot asigura un confort sporit”, spune dezvoltatorul.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman